12 hodinová cesta autobusom v 26. týždni

kondelka
8. okt 2014

ahojte maminy, baby... ak ste to už absolvovali, nabudúci týždeň máme ísť do Kolína ( Nemecko ). Syn bude mať zápas a ja budem mať ukončený 26týždeň. Musíme ísť autobusom, budeme cestovať v noci a dĺžka cesty by mala byť cca 12hodín. Potom o dva dni naspäť. Tiež cesta v noci. Dr. sa krútila, keď som si pýtala povolenie, ale že si mám dať magnézium pred cestou, 3x denne a potom tiež a malo by to byť ok. Ešte ma ale napadlo, že sa opýtam Vás, čo ste to už absolvovali, nejaké rady, niečo aby mne a babätku cesta neublížila.
Bežne som zvyknutá cestovať každý mesiac cca jazdu autom 3hodiny, aj teraz cez leto sme šli na dovolenku autom - 10h, to som bola 16týždeň. Ale nikdy som nešla - necestovala taaaak dlho.
díky díky už teraz 🙂

babatkoling
8. okt 2014

Ahoj, ja som sama isla UK - SK autom, ked som bola v cca 20 tyzdni a spat v 25 tyzdni. Soferovala som v podstate cely den a na noc (2x pocas kazdej cesty) som zakotvila v moteli.
Ak nemas ziadne zdravotne problemy a mas moznost sa v autobude poprechadzat, keby si to potrebovala, tak by to nemusel byt az taky problem.
Kazdopadne hod rec so soferom, aby vedel, co ma na palube 🙂
Babatku to neublizi, skor Ty budes trochu dobita po 12 hodinach sedenia...

zdena12345
8. okt 2014

len zo svojej skusenosti (3xspital a sete posledny z ktoreho bol porod)- ani jeden krat to nebolo dopredu nejak patrne ze sa nieco deje. proste som napr zacala krvacat...takze za mna poviem ze by som nesla. je to riziko ze co ak nieco... kde k doktorovi? co s rodinou tam? ja si ani neviem predstavit nieco take riesit a este k tomu v strachu o babo- ale to malujem certa na stenu, nemusi sa nic stat. ja som bola za cele tehotenstvo max na 50 km aj to lebo teta dostala infarkt, inak by som nesla

zuna89
8. okt 2014

ja som sa v 33týždni sťahovala do Nemecka, šli sme síce autom, ale niečo cez 13h. Manžel robil časté prestávky, vždy som sa povystierala, poprechádzala, skočila na záchod a zvládla som to bez nejakých problémov. Len som potom po príchode prespala v normálnej posteli asi 7hodín ako zabitá. ale všetko záleží od človeka. Každá sme iná. a ozaj veľmi mi počas cesty pomáhalo chlipnúť si coly. ukľudňovalo mi to žalúdok, ale za tých 13h som vypila asi 1,5dl

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre