11 dpo, boľavé prsia, no test nič neukázal

23. aug 2020

Dobrý deň robila som si test 11 dpo a nič ešte neukázalo mam 8 dni do ms nemám žiadny príznak iba neskutočne boľavé prsia ešte som take nemala nikdy v živote ale samozrejme to môžu byt len hormóny pred ms chcem sa opýtať ukázalo Vám niečo 11 dpo lebo mne ani náznak 😂

veronikaszabova
23. aug 2020

Lutealnu fazu mas 19 dni??

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisimonka21
23. aug 2020

Mne ukazal Dr. Max test druhu ciarku 11-12DPO v limite. Co sa tyka priznakov, tak som si nic nezvycajne nevsimla okrem toho, ze som mala poveceroch zvysenu telesnu teplotu (37.1), ale kedze som bola vtedy chora, tak mi to neprislo divne. A este sex som citila tak zvlastne od spodu..

denden77
23. aug 2020

co takto neriesit a proste pockat, ci dostanes?

autor
23. aug 2020

@denden77 čo takto nebyť hnusná

veronikaszabova
23. aug 2020

Ja nevidim, zeby bola hnusna - normalne ti poradila, ze nemas riesit a cakat. Co ine ti zostava?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misinka0611
23. aug 2020

@bambulienka25 Ano to uz 3 ciarky 😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alikal
23. aug 2020

mne ukazal 10dpo (5dni pred ms) ale kamoska mala vsetky negativne az do dna ms, vtedy mala prvy pozitivny, cize je to velmi individualne. asi ti ostava len cakat. v den ms alebo den po uz by si mala mat jasny vysledok

sella38
23. aug 2020

ak si 11dpo, tak nemôžeš mať 8 dní do menzesu. A ak to teda takto mávaš, tak potom máš problém s cyklom a hormónami a treba to riešiť u gyn. Ako ti písala kočka vyššie, nemôžeš mať (ak máš normálny a zdravý cyklus) 19 dní luteálnu fázu (od ovulácie do menzesu).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre