1. vyšetrenie počas tehotenstva

permanentka
14. jan 2016

Poradte prosim. test mi ukazal 2 ciarky ale kramy mi este nemeskaju no mala som spinenie s trochou krvi. Doktorka mi napisala ze mam prist buduci tyzden (ak dovtedy nedostanem menzes). Vraj spravi odber krvi a HCG, co to je? co mi vsetko bude robit podla vas? dakujem 🙂

permanentka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seahorse27
14. jan 2016

Bude to len odber krvi. Podla mna nemusis ist nalacno, ved ti nebude robit krvny obraz. Sonom by v tomto stadiu este nic nevidela, ked este nemas ani termin MS.

permanentka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seahorse27
14. jan 2016

Tak potom ti bude robit asi aj to sono, v skorých stadiach sa robi vaginalne.

permanentka
autor
14. jan 2016

@seahorse27 dakujem 🙂

maryennn1
14. jan 2016

vezmú ti krv na základe ktorej určia výšku HCG- čo je tehotenský hormón... podľa jeho výšky cca vedia v ktorom týždni si a podľa toho ti určí kedy máš prísť na sono tak, aby už bolo niečo vidieť aj na ultrazvuku.

permanentka
autor
14. jan 2016

@maryennn1 dakujem 🙂

maryennn1
14. jan 2016

piť a jesť môžeš... špinenie mohlo byť uhniezdenie... nechala ťa čakať či sa náhodou nerozbehne menštruácia, lebo aj to sa môže stať, pravdepodobne, ale nestane, keďže máš dve čiarky. držím palce 🙂

lucka527
14. jan 2016

@permanentka podla mna ti dnu nepojde to sa velmi beodporuca vezme krv a potom neskor sono mne pri prvej robili vag. Vysetrenie az skkoroo na konci a teraz asi v 3 mesiaci ale to som mala problemy ...

maryennn1
14. jan 2016

vag. vyšetrenie bude robiť keď pôjdeš na prvé sono, potrebuje pozrieť krčok a ohmatať maternicu, možno vezme ster na mykózy a potom ti urobí aj sono a to sa robí v skorých štádiach od spodu, neskôr potom už cez brucho.

permanentka
autor
14. jan 2016

dievcata ste skvele dakujem!! 🙂

lucka527
14. jan 2016

@maryennn1 mna zo spodu nepozerali ani pri jeednnom v takom skorom sstadiu

maryennn1
14. jan 2016

@lucka527 závisí to od doktora asi, mňa pozeral pri každom tehotenstve...hneď pri prvej kontrole na ktorej robil sono

natalia177
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre