Ahojte, chcem sa Vás spýtať, ktoré máte skúsenosť alebo mi viete poradiť ako je to s cvičením počas 1. trimestra. Veľmi rada bicyklujem a cvičím cviky s vlastným telom. Myslíte ,že mi to môže uškodiť. Doktorovi idem až stredu a zatiaľ sa pýtam Vás čo už máte skúsenosť ;) Ďakujem
Zrovna toto som si dnes googlila. Tiez som len na zaciatku a zaujima ma to. Nechcem vela pribrat, lebo dost ma je aj bez toho. Radsej by som za tento prvy trimeater este aj 5 kg hcela schudnut. Neskutocne ma bolievaju krize a to som len 5 tyzden.... cvicim s fitloptou a neuveritelne ma to uvolnujr
Ja som cvicila pilates pred tehu
A to, ze som tehu som sa dozvedela v piatom tyzdni
Takze 5 tyzdnou som cvicila normalneho pilatesa. Potom som do ukoncenia prveho trimestea necvicila
Vela som citala a aj midwiffe mi odporucila dat si pre istotu pauzu.
A potom az do porodu pilatesa pre tehotne
ja som cvičila aerobik a behala a na druhý deń som skoro potratila....takéto športy nie....
Bicykel - áno,len si treba dávať pozor....
ja som normálne chodila do posilovne až do 25 týždňa aj keď mi to doktor zakázal , ale nič mi nebolo a ani ma nič nebolelo, a bola som zvyknuta na cvičenie keďže som cvičila aj predtým . V 25 týždni som musela prestať ale strašne mi to chýba :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@monika008 ja som cvicila cele tehtwnstvo a vsetko prebiehalo ok a to som bola rizikovka. Najprv som cvicila s vlastnou vahou a potom pilates, plavanie ku koncu. Je to ma Tebe. Urcite sa spytaj aj lekara.