Výber nosných mandlí v Nových Zámkoch alebo v Nitre

abibaba
5. aug 2023

Ahojte, rozhodujeme sa, kam dat vybrat malemu nosne mandle, v Nitre alebo v Nových Zamkoch. Pomohli by nám Vase skusenosti, odporucania. Dakujeme pekne!🙂

riskoh
5. aug 2023

Boli sme v NZ, spokojnost

janulak01
9. aug 2023

@abibaba Ja som bola s dcérkou v Leviciach- Mediklinik, za nás maximálna spokojnosť, robia to laserom takže krvácanie skoro žiadne. Ráno sme prišli, poobede sme šli domov.

simsinety
9. okt 2023

@riskoh dobry den mohli by stw mi napisat so spravy ako ro prebieha v zamkoch? Dnes man oznamili ze mame ist do zaamiov na vybratie mandle... Objednava sa na orl na. Vysetrenie? Dakujem

simsinety
9. okt 2023

@janulak01 dobry den, mozete mi bapisat ako dlho ste cakali? Ako to prebiehalo a asi aj toje to platene

riskoh
9. okt 2023

@simsinety my sme mali uz kompletne vysetrenia z ba aj nr, do NZ sme isli skonzultovat s p.prednostom, ten zakrok tiez odporucil, dal termin, vybavili sme potrebne predoperacne vysetrenia , sli sme na zakrok, hospitalizovani sme boli 3dni, chceli sme nadstandard, s pristupom sme boli velmi spokojni, pred zakrokom som nedavala syna do kolektivu, aby neochorel…

simsinety
10. okt 2023

@riskoh a termin ste dostali rychlo? Do kolkych tyzdnov.... Treba sa tam objednat, mi mame tiet vysetrenie a uz mame odporucanie na operaciu tak neviem ako to tam funguje, ci sa objedvana a hlavne koľko sa caka na termin

riskoh
10. okt 2023

@simsinety cakali sme 2mesiace

janulak01
13. nov 2023

@janulak01
@simsinety čakali sme najprv cca mesiac ale vypadol in jeden pacient tak po týždni nás volali

chillibubble
25. jan 2024

@riskoh prosim ta, v zamkoch to robia laserom alebo nie, nevies? este nie ste sice dlho od operacie, ale nedorasta ta mandla?

riskoh
25. jan 2024

@chillibubble syn nebol operovany laserom, nosnu mandlu mu vyskrabavali, od operacie je 6r. zatial nedorastla

chillibubble
25. jan 2024

@riskoh aha, ja som pochopila ze v roku 2023 ste boli. tak super, dakujem.