Dobry den, viete mi odporucit ubytovanie v Sturove bud na kupalisku alebo blizko neho? Dakujem.
Chata adriana, teraz ideme cez Elpaso (je to vo vnútri areálu)
@sandrika1986 aquab sme boli minulý rok teraz ideme do aqua Lux ale teda k príspevku na megaubytovanie je veľa ponúk ale teraz niečo hľadať keď je väčšina obsadené je ťažko
nasla si nieco?
@certi rodičom som teraz 3 dni zhánala , v areáli všetko obsadené ☹ našli sme mimo areál
@1aduliatko1 a ktore? ved to je jedno, ked je to blizko, nie?
Teraz sme boli...Bocskaiho dvor.kusok od kupaliska
@certi hotel Eliot... no chxeli dme aby sme boli poblizko seba..my uz mame v arealy, len nasi sa neskoro spamatali
@certi mne to jedno nieje, kvoli obednemu spanku 😉 nam vyhovuje byt vo vnutri arealu ubytovani. Kebyze mam cacsie deti, je to jedno.
@aduliak ahoj, prosím tá priepustka na opustenie a vrátenie sa na kupko stojí iba 0,50 na osobu? ďakujem za info
@1aduliatko1 sa mi zda, na posledy sme kupovali priepustku minuly rok
@1aduliatko1 ano, maju to v cenniku
@1aduliatko1 a kolko izieb bolo volnych nevies?
@certi fuha neviem naozaj..to ocino volal len na rýchlo, či je voľné
@1aduliatko1 😉
Ahojte.
Cca.6 km od Štúrova ponukame naše ubytovanie s obrovským bazénom s lehátkami, trampolína pre deti, volejbalové ihrisko, pieskovisko, hojdačky..gril,kotlík...
https://www.megaubytovanie.sk/vysledky-vyhladav...
Hotel Thermal a ubytovanie je v areáli termálneho kúpaliska Vadaš. Potom Afrodita 1,4 km od termálneho kúpaliska alebo Apartmán SUNNY 1,1 km od kúpaliska.