Čaute kočky mate niekto skusenosť s touto klinikou? Ste spokojne s pracou? Chcem sa tam objednať tak hladam nejake recenzie dakujem vam
My tam chodime celá rodina, môžem len odporučiť. Topka!
Ja som bola 20 rokov u mojej zubarky, ked mi praskol nerv (pozna ju pol NZ a uz anilen asistovať jej nikto nechce).
S vytrhnutim som isla do Surian akútne, urobila som si tam kompletne chrup, vratane implantatov. U Dr.Ivancsa. Top ! Spokojnost. Esteze sa mozem slobodne rozhodnúť, komu necham moje peniaze a veru, pre moju dlhoročnú zubárku som odmietla.
@charliee1980 uf tak to je teda “super zubarka” …
A teda bolestive zakroky robia setrne? Ja som tam bola teraz s priatelom na pohotovosti, mal zapaleny nerv a nejaka mlada doktorka mu tak pichla injekciu ze vsetko citil a mal bolesti aj tak… aj ked vraj bola mila ale nebol spokojny skrz bolestive osetrenie
trhali mi tam osmicky, vsetko ok
U Starzyka je veľa doktorov a asi záleží na koho človek natrafí 😅 ja som k nim chcela ísť, lebo som tiež mala super zubarku, ktorá mi zuby robila len keď som už plakala od bolesti a prosila ju, nech niečo robí, ale nechceli ma zobrať, že mám skúsiť zavolať o pol roka (haha). Tak som šla do Benadent - Pavlíková sa tiež učila u Starzyka a ja som teda u nej max spokojná ☺️
A má prosím niekto skúsenosť aj priamo so Starzykom?
Ja tam síce nechodím, ale inak tam chodí prakticky celá moja rodina a všetci sú spokojní ☺️ najviac chvália doktora Ivancsa, ten je vraj najlepší