Dobrý deň chcem sa opýtať či náhodou niekto nemáte skúsenosť s touto zubnou klinikou
Ďakujem
@stasim a ku komu konkrétne? Sú dobrí?
@daniela2505 Ono sa to tam dosť mení , takže minulý týždeň som napr.bola u novej MUDr. , Ja som spokojná,chodíme tam celá rodina
@stasim som objednaná k Halasovej u tej ste boli?
@daniela2505 áno teraz u nej, mladá, milá, len mi robili CT a predpísala ATB
@stasim tak som zvedavá aká bude, potrebujem opraviť viacero kazov tak dúfam budem s ňou spokojná
Mňa priamo priradili k nej , čudujem sa že vy máte stále iného dr u nich
@daniela2505
No začínala som ešte u dr.Draca, ten už je v Košiciach, potom mi viac kazov porobila MUDr. Bednarova, chodila som k nej, tiež tam už nie jej a potom som už riešila len preventívky, teraz som prvýkrát riešila bolesť, tak ma pridelili Halasovej
@stasim super tak vám ďakujem za info
Aj my tam chodíme celá rodina, sme veľmi spokojní. Aj nás dali naposledy k Dr. Halasovej, mladučká, veľmi milá a šikovná. Dr. Starzyk zamestná len profíkov, u neho je každy zubár topka 😏
@mili78 ozaj? Pani zubárka aj trhá zuby? Neviete náhodou? Potrebujem 1 vybrať
A cenovo sú ako na Tom?
Fuuuu, tak to neviem, je taká chudunká, útlučká, či má toľko sily to neviem, ale ak aj ona nie, je tam dosť chlapov 😁 cenovo, no podľa toho, čo potrebujete. Inak majú cenník zverejnený na stránke. Ale ja bežne za taký obyčajný kaz platím cca 30€-40€
@mili78 aha :D ok tak keď tam pôjdem sa opýtam len ma objednali až na december 🙈 tak si ešte počkám ... Ale ďakujem za info
Dobrý deň môžem sa opýtať dnes som volala do ambulancie a taká milá pani recepčná chcela som sa objednať na preventívnu prehliadku a že má bolí zub a povedala že už neobjednavaju dva roky keď chcem ísť na preventívnu prehliadku treba prísť utorok streda štvrtok a pri bolesti ráno o siedmej ako to teda funguje ďakujem.
@hanadlo mňa bez problémov po telefóne recepčná objednala k nim na vstupnú prehliadku kde mi teda hneď urobili aj preventívnu,, a bola som v stredu o 1 vtedy tam ani nebolo moc ľudí
Aj ja som bola prekvapená veď tam skúsim ešte raz zavolať a uvidím kto mi dvihne a čo povedia lebo tá Pani bola milá 😐len to chcem aby som sa vybavila 🤔
Chodim tam uz 11 rokov, kludne sa pýtaj