Ahojte, je tu niektorá ktorá rodila tento rok v Nových Zámkoch?
Rodila som v auguste, ale s prístupom na pôrodnej sále som nebola moc spokojná (bola som tam 2 dni). Neviem, či som len vychytala zlé smeny ale doteraz som z toho zmätená a nechápem prečo ženy tak ospevujú Nové Zámky 🙈
Ja osobne som lezala v NZ skoro 3 mesiace, kvoli rizikovemu tehotenstvu (rodila som v roku 2022). Lezala som na gynekologii a porodnom, no a po porode na sestonedeli. Vsade som bola velmi spokojna, okrem sestonedelia. Sestricky aj lekari boli velmi ustretovi a mili, len na tom sestonedeli som bola velmi nemilo prekvapena, pristup a sposob komunikacie sestriciek bol velmi neprijemny, chovali sa velmi povysenecky, takze toto oddelenie ma sklamalo. S ostatnym som bola nadmieru spokojna ako s porodom a asistenciou porodnych sestier, tak aj so starostlivostou o dieta na neonatologii.
Ja som bola spokojná. Budem tam rodiť aj s druhým
Ja som bola Tiež spokojná rodila som 16.6.2022 ale Tiež som nebola spokojna na pôrodnej sále ale inak som spokojná bola úplne čo sa týka novorodenckeho a 600nedelia ale na sale nie a jedlo to nekomentujem jedla som to co my vždy doniesli
@mimi408 pásy mi veľmi málo robili, aj keď mi už urobili tak im veľmi nefungovali. Kontrakcie som mala dosť silné a celý čas. Pani sestričky mi neverili a ráno na druhý deň keď mi odtiekla voda tak sestrička tam spala na boxe keďže žiadne pôrody akurát neboli, keď som ju ohlásila nebola veľmi ochotná a nahnevaná. Po celej noci hore v kontrakciách mi povedali, že veď som vyspatá, takže zas mi neverili, že som mala kontrakcie celú noc a na vodu mi povedali či som sa nepocikala. Epidurál som žiadala už dopredu no žiadny súhlas mi nedali podpísať takže nakoniec z toho nič nebolo. Už keď som už rodila sa vymenila smena a jedna staršia sestrička bola veľmi milá.
@barbora0308 Aj ja som ležala na gynekológii a tam som bola veľmi spokojná ale aj na 600N a novorodeneckom
@mimi2567 Takže tiež ak
@mimi2567 takže tiež ako u mňa, na gynekológiu ani na 600N a novorodenecké sa nemôžem sťažovať
Napises viac?