Prístup v pôrodnici Nových Zámkoch

12. nov 2023

Ahojte, je tu niektorá ktorá rodila tento rok v Nových Zámkoch?
Rodila som v auguste, ale s prístupom na pôrodnej sále som nebola moc spokojná (bola som tam 2 dni). Neviem, či som len vychytala zlé smeny ale doteraz som z toho zmätená a nechápem prečo ženy tak ospevujú Nové Zámky 🙈

mimi408
12. nov 2023

Napises viac?

barbora0308
12. nov 2023

Ja osobne som lezala v NZ skoro 3 mesiace, kvoli rizikovemu tehotenstvu (rodila som v roku 2022). Lezala som na gynekologii a porodnom, no a po porode na sestonedeli. Vsade som bola velmi spokojna, okrem sestonedelia. Sestricky aj lekari boli velmi ustretovi a mili, len na tom sestonedeli som bola velmi nemilo prekvapena, pristup a sposob komunikacie sestriciek bol velmi neprijemny, chovali sa velmi povysenecky, takze toto oddelenie ma sklamalo. S ostatnym som bola nadmieru spokojna ako s porodom a asistenciou porodnych sestier, tak aj so starostlivostou o dieta na neonatologii.

deniska2706
12. nov 2023

Ja som bola spokojná. Budem tam rodiť aj s druhým

mimi2567
13. nov 2023

Ja som bola Tiež spokojná rodila som 16.6.2022 ale Tiež som nebola spokojna na pôrodnej sále ale inak som spokojná bola úplne čo sa týka novorodenckeho a 600nedelia ale na sale nie a jedlo to nekomentujem jedla som to co my vždy doniesli

autor
13. nov 2023

@mimi408 pásy mi veľmi málo robili, aj keď mi už urobili tak im veľmi nefungovali. Kontrakcie som mala dosť silné a celý čas. Pani sestričky mi neverili a ráno na druhý deň keď mi odtiekla voda tak sestrička tam spala na boxe keďže žiadne pôrody akurát neboli, keď som ju ohlásila nebola veľmi ochotná a nahnevaná. Po celej noci hore v kontrakciách mi povedali, že veď som vyspatá, takže zas mi neverili, že som mala kontrakcie celú noc a na vodu mi povedali či som sa nepocikala. Epidurál som žiadala už dopredu no žiadny súhlas mi nedali podpísať takže nakoniec z toho nič nebolo. Už keď som už rodila sa vymenila smena a jedna staršia sestrička bola veľmi milá.

@barbora0308 Aj ja som ležala na gynekológii a tam som bola veľmi spokojná ale aj na 600N a novorodeneckom

@mimi2567 Takže tiež ak

autor
13. nov 2023

@mimi2567 takže tiež ako u mňa, na gynekológiu ani na 600N a novorodenecké sa nemôžem sťažovať