Ak ste rodili posledné mesiace v jednej z týchto pôrodníc budem rada ak mi napíšete vaše skúsenosti. Uvažujem skôr nad NZ podľa opisu čo som zatiaľ našla na internete no odrádza ma vysoké percento cisárskych rezov. Prvé dieťa som rodila v Ružinove a bolo to super len akurát vtedy bola plná pôrodnica takže som nemala dcéru prvé dva dni pri sebe.
@nektar_inka na konci apríla. A sestričky na šestonedelí boli fajn?
Ja som rodila pred mesiacom v nitre a max spokojnost... Lekari a sestricky boli uplne super.. Na fb je aj skupina porodnica nitra... Tam su postrehy mamiciek.... 😉
@zus92 veľmi zlaté boli... Ja som druhorodiicka, ale aj tak mi všetko vysvetlili, ukázali... A čo to bude, chlapček, alebo dievčatko?
@nektar_inka nechávame sa prekvapiť. A ako to funguje napríklad s jedlom. Može sa jedlo nosiť na izby. Alebo je tam len spoločná jedáleň kde sa jedáva? Možem si dieťa zobrať do sebou do jedálne? S týmto som mala v Ružinove problém každá sestrička mi iné veci hovorila.
@sonulka81 ďakujem za odporúčanie skupiny na fb. Podľa skúseností to vyzerá že sa tá pôrodnica dosť posunula. Len dve veci ma zarazili. Možnosť epiduralky len do 15tej hodiny a cez víkend vobec. Pravdupovediac ja ju ani nechcem aj prvý pôrod som mala bez ale je zvláštne že to je takto obmedzené. A tiež návštevy bolo viacero reakcii že sú zakázané s dieťatkom. Manžel by asi neprežil kebyže nemôže byť so svojim dieťaťom keď ma príde pozrieť.
@zus92 jedálňou by som to nenazvala, sú tam stoly a stoličky, babo si môžeš zobrať, ale je tam málo miesta... Jasné, raňajky som si vždy nosila.. Sak dávali aj desiatu.. Obed a večeru neviem, lebo veď na izbe to nemáš ani kde položiť.. A riad sa nemal nosiť do izby, ale ak si dáš do svojej misky, tak kľudne môžeš.
Akurat som nahadzovala na bazár kolísku a cocoonababy, je to neutrálne... Ak by si mala zaujem, tak kľudne napíš
@zus92 ahoj ja som v lete rodila v Nz a nemôžem sa sťažovať... Na 600 nedeľi ako anieli 🙏a na novorodeneckom tiež 🙏čo sa týka stravy tak mat svoju z domu, čo sa týka izby vždy čisté... Ale malo priestoru.... A čo sa týka pôrodu tak cisársky nedaju bedz dôvodu ja som rodila prirodzene ale Dr. My skoro zabila malého lebo my nedala pásy na kontrolovanie odozvy a keď sa narodil nedýchal 5 minút až na 7 minút života sa rozdychal a mala som šitie zvnútra a zo spodu no par dni po pôrode sa my rozpadlo šitie tak ma museli šiť ešte raz ale chvála bohu ma uspali 🙏až na tu to vec od pôrodu budem rada spomínať
Nitra najhoršia nemocnica, prišla som domov s prázdnou náručou!
@zus92 ja som v lete rodila v NZ a bola som veľmi spokojna. Malinku som mala stále pri sebe od začiatku. Strava tiež vhodná pre kojace matky. Personál tiež fajn. Pôrod som mala rýchli a Dr aj sestrička super.. Kedy máš termín?