Pôrodnica Nové Zámky verzus Komárno

malyarasid
23. sep 2021

Prosím Vás chcem sa opýtať na skúsenosti z oboch pôrodnice pretože si neviem vybrať a počula som teda veľa aj dobrého aj zlého na obe snáď mi pomôžete v rozhodnutí

sona96
23. sep 2021

@malyarasid švagorpracuje v Nemocnici v NZ (nie zdravotnícky obor, ale pohybuje sa priamo po oddeleniach) a sestra je teraz tehotná. Vravel jej, že mu je jedno, kde bude rodiť, že ju odvezie kamkoľvek si vyberie, ale nie v Nových Zámkoch... Ja som pred dvomi rokmi tiež zvažovala Komárno alebo NZ a vybrala som si Komárno, bola som spokojná.

veronikat9
23. sep 2021

@malyarasid ja som rodila vo februari v NZ a bola som velmi spokojna. Sestricky boli mile, mne najviac vadila ta strava ( co je asi vsade take nap**u) 😁
Iba jeden negativum mam ze pri porode niektora sestra hovorila aby som nekricala ( mala som obrovske bolesti ) ….

lindusss2016
23. sep 2021

@malyarasid ja som rodila aj aj a radim ti komarno. Pokial ti nehrozi predcasny porod, tak na 100% radsej tam...

jaga18
24. sep 2021

Rodila som v NZ v auguste a nemôžem sa sťažovať. Jedine mi vadilo, že v nz nie je dostupná epiduralka, ale to momentálne ani v KN, takže je to jedno. Ci už na pôrodnej sále alebo na šestonedeli milí doktori aj sestry, ústretoví...

ninka1991
24. sep 2021

@malyarasid Rodila som v nz v aprili...mali tam velky frmol ked som bola ja pretoze v tom case mali za den 6 sekcii (aj s mojou) 😅 tak vies ako ides tam rodit a nie na dovolenku takze necakaj nic extra. Prides, odrodis, polezis, ides dom. Ak budes rodit sekciou tak sa budes muset dat co najskor dokopy (nemozu si dovolit aby si sa opustila takze budu bazirovat na tom aby si sa co najskor dala doporiadku). Ale mile su sestricky aj osetrovatelia su velmi v pohode 🙂

@veronikat9 to preto aby si tu bolest susetredila na tlacenie 😄 tiez som v 2018 rodila prirodzene a mala som potrebu kricat a hned ma upratali ze nie kricat ale tlacit 😅

sabca_m3
27. sep 2021

@malyarasid Neviem ako v NZ ja som rodila v KN. Prístup k ludom jak k hovnu s prepáčením ale všetko záleží aky personál budes mat. Ale musim uznat ze oddelenie po porode perfektne, vsetko vysvetlili ako mali, nikdy sa clovek nebal ist opýtať sa, mile a hlavne ochotne. Rodila som v septembri 2020 tiez som sa nevedela rozhodnúť medzi KN a NZ.

veronka2104
15. okt 2021

@malyarasid rodila som v Komárne v 2016 a v Zámkoch v 2019...a za mňa lepšie Zámky..nebolo zle ani v Komárne ale v Zámkoch na 600nedeli bol prístup sestričiek oveľa lepší