Ahojte,
ako to funguje keď to na mňa príde a nechodila som do nemocnice na pásy?
Som v 35tt. Budúci týždeň ma čaká poradňa u svojho gyn. Povedal mi zatiaľ len toľko, že mi spraví prietoky, ster na streptokoka a pozrie sa na malého, potom si prejdeme pôrodný plán. Povedal, že môžem kľudne chodiť k nemu kým nepordím. No ale ja som nidky ani v nemocnici nebola, takže neviem ako to funguje. Odtečie mi voda resp. budem mať pravidelné kontrakcie a kam mám ísť (v rámci nemocnice NZ)? Na urgent? Alebo cez deň normalne na oddelenie? Prepáčte za sprostú otázku len fakt neviem ako to funguje :D
Ďakujem za každú radu
treba prist do nemocnice na urgent ked je to pocas sviatkov vykendov a v noci v pracovny tyzden trwba ma prizemi zaklopat na ambulancii vedla pacienskyc vytahou na lavo sestricka vam tam
Na urgent, zaevidujú vás a oni už zavolajú hore a povedia vám kam ísť. Pri vstupe na urgent robia aj AG test.
Normalne dojdes do nemocnice a opytas sa na vratnici ked nebudes vediet kam. Je to 2poschodie monobloku odd gynekologie a porodnictva. Chodi sa priamo do porodnice, nemusis na urgent, aj tak ta poslu kam mas ist.