Nastreľovanie náušníc v Nových Zámkoch

mima1608
26. sep 2023

Dobrý deň,

neviete poradiť, kde nastrelujú náušnice aj bábätkám? Dcéra má 16 týždňov, zaočkovaná už je. Na námestí mi povedali, že až od 6 mesiacov .. prestrelia niekde aj skôr?

jaga18
26. sep 2023

Nie, nikde inde to v NZ nerobia. Mojej prestrelili keď mala niečo málo cez 5 mesiacov, ale hovorili, že štandardne od 6 mesiacov robia. My sme šli na dovolenku a musela to mat dovtedy zahojene, tak sme ich poprosili a urobili jej to cca 3 týždne skôr.

mima1608
autor
26. sep 2023

@jaga18 no my budeme mať pol roka 8.12. a 25.11. ideme na svadbu. Chcela by som, aby už na svadbe mala náušničky (ideálne svoje, nie tie nastrelovacie)... Tak ak sa s nimi dá dohodnúť, možno skúsim. A ešte sa spytam - povedali mi, že dieťa musí samostatne sedieť, ale to sa mi nezdá. V 4m predpokladám ani vaša malá ešte nesedela. Mali ste ju na rukách keď jej nastrelovali? Poprípade ste si ju "posadili" na seba? Ako veľmi plakala?

jaga18
26. sep 2023

Sedela mi na kolenách, opreta o mňa. Plakala pri oboch uskach, keďže sa zľakla. Chvíľku plakala, potom sa utisila a dali jej druhú, opäť Chvíľku plač a potom už bolo dobre.

kaja9555
31. jan 2024

@mima1608 Dobrý večer a môžem sa spýtať kde na námestí nastrelovalu náušničky?

mima1608
autor
31. jan 2024

@kaja9555 Vibero-Fann parfuméria, adresa je M. R. Štefánika 6