Dobrý deň,
neviete poradiť, kde nastrelujú náušnice aj bábätkám? Dcéra má 16 týždňov, zaočkovaná už je. Na námestí mi povedali, že až od 6 mesiacov .. prestrelia niekde aj skôr?
@jaga18 no my budeme mať pol roka 8.12. a 25.11. ideme na svadbu. Chcela by som, aby už na svadbe mala náušničky (ideálne svoje, nie tie nastrelovacie)... Tak ak sa s nimi dá dohodnúť, možno skúsim. A ešte sa spytam - povedali mi, že dieťa musí samostatne sedieť, ale to sa mi nezdá. V 4m predpokladám ani vaša malá ešte nesedela. Mali ste ju na rukách keď jej nastrelovali? Poprípade ste si ju "posadili" na seba? Ako veľmi plakala?
Sedela mi na kolenách, opreta o mňa. Plakala pri oboch uskach, keďže sa zľakla. Chvíľku plakala, potom sa utisila a dali jej druhú, opäť Chvíľku plač a potom už bolo dobre.
Nie, nikde inde to v NZ nerobia. Mojej prestrelili keď mala niečo málo cez 5 mesiacov, ale hovorili, že štandardne od 6 mesiacov robia. My sme šli na dovolenku a musela to mat dovtedy zahojene, tak sme ich poprosili a urobili jej to cca 3 týždne skôr.