Najlepší pôrodník v Nových Zámkoch

26. dec 2022

Dobry den viete poradit najlepsieho porodnika v NZ jedna sa o sekciu. Dakujem

momoftwo
26. dec 2022

MUDr. Koprdova

autor
26. dec 2022

@momoftwo a myslite ze sa ju da zazmluvnit?

autor
26. dec 2022

@momoftwo viem ze to stoji 200eur. A spravila by mi sekciu?

momoftwo
26. dec 2022

Mne robila dve sekcie, ale ona je aj moja gynekologicka neviem ci berie aj externych treba sa s nou porozpravat..

autor
26. dec 2022

@momoftwo aha, lebo som uz mala prvu sekciu v NZ u Halmesovej ale to bolo 4 roky dozadu.. a ta tam uz nerobi. Volala som do Nz da sa zevraj zazmluvnit doktora ( mala by som mat vybrateho koho chcem( len neviem koho kedzd tam nikoho nepoznam...

martul
26. dec 2022

Samozrejme, že spraví sekciu, pokiaľ je indikovaná.

autor
26. dec 2022

@martul mala som prvu. A mam vymenny listok ze sa mam ist objednat na druhu...

momoftwo
26. dec 2022

@martul pise ze mala pred 4 rokmi sekciu takze indikovana je. Ja som teraz chcela skusit VBAC, pani doktorka ma v tom podporila bohuzial nevyslo to. Ale sekciu mi spravila aj prvykrat ked bola akutna a aj druhykrat na jednotku, mala krasna jazva..teraz po druhej som uz na piaty den ani nevedela ze mi rezali brucho. Ona je velka odbornicka, bola primarka len teraz je na materskej ale chodi do nemocnice dvakrat do tyzdna takze preto pisem ze neviem ci sa da teraz zazmluvnit

autor
26. dec 2022

@momoftwo a prosim vas neviete ktore dni v nemocnici je? Ano viem ze bola primarka a ze je teraz na materskej .. a ze je top doktorka 🙂

martul
26. dec 2022

@momoftwo keď ju má indikovanu, ok. Ale v prvom príspevku to nenapísala, prvá sekcia neznamená, že aj druhá bude automaticky tiež sekcia.
Ja osobne som chcela mať ,,svojho " doktora, ale nebolo to možné v NZ, v KN bez problémov, možno sa niečo už zmenilo.

momoftwo
26. dec 2022

Utorky a stvrtky🙂

inana11
26. dec 2022

Za mna je pôrodnica v zamkoch jedna z najlepších a všetci Dr sú tam teraz veľmi dobrí odborníci,takze by som ani nezazmluvnovala… ja som mala tiež druhu sekciu,bola som síce dohodnutá s mojou gyn že nastúpim v jej službe ale hold,musela som o den skôr a robila mi Dr Hladovcova a super,prvú som mala u Koprdovej a Dikacz a tiež super, Králiková je moja gyn,takze tu tiež chválim 🤷‍♀️za mna tam teraz nenatrafí človek na zlého pôrodníka a gynekológa… jedine čo viem že jeden Dr dava tie klipy namiesto šitia a to dá vybera pri odchode zo šestonedelia

momoftwo
26. dec 2022

Svorky mala baba co lezala so mnou na izbe a teda ja som na druhy den uz normalne kracala po chodbe a ona sa nevedela postavit z postele co mala take bolesti chudera..takze ked netreba svorky urcite niee

momoftwo
26. dec 2022

@inana11 a ano je to pravda..dokonca aj sestricky su velmi mile, ja som mala pred siestimi rokmi nie dobru skusenost na sestinedeli a teraz(pred 2 mesiacmi som rodila) uplne neskutocny pristup ci uz lekari alebo sestricky

onedaynick
26. dec 2022

@momoftwo jeej, ty si spat.

momoftwo
26. dec 2022

@onedaynick hej uz od juna😁

autor
27. dec 2022

@momoftwo dakujem pekne pojdem tam vo stvrtok hadam daco vybavim

janka2007i
3. sep 2024

Ahojte viete mi poradiť potrebujem ísť na operáciu myomu, viete mi odporučiť doktora v nových zámkoch respektíve ta pani doktorka koprdova ešte pracuje v nemocnici? Ďakujem

martul
3. sep 2024

@janka2007i nepracuje.

janka2007i
3. sep 2024

@martul a viete mi odporučiť dobrého doktora ? Ďakujem

martul
3. sep 2024

@janka2007i netuším veru, veľa sa ich tam pomenilo aj cudzinci.