Dobry den viete poradit najlepsieho porodnika v NZ jedna sa o sekciu. Dakujem
@momoftwo a myslite ze sa ju da zazmluvnit?
@momoftwo viem ze to stoji 200eur. A spravila by mi sekciu?
Mne robila dve sekcie, ale ona je aj moja gynekologicka neviem ci berie aj externych treba sa s nou porozpravat..
@momoftwo aha, lebo som uz mala prvu sekciu v NZ u Halmesovej ale to bolo 4 roky dozadu.. a ta tam uz nerobi. Volala som do Nz da sa zevraj zazmluvnit doktora ( mala by som mat vybrateho koho chcem( len neviem koho kedzd tam nikoho nepoznam...
Samozrejme, že spraví sekciu, pokiaľ je indikovaná.
@martul mala som prvu. A mam vymenny listok ze sa mam ist objednat na druhu...
@martul pise ze mala pred 4 rokmi sekciu takze indikovana je. Ja som teraz chcela skusit VBAC, pani doktorka ma v tom podporila bohuzial nevyslo to. Ale sekciu mi spravila aj prvykrat ked bola akutna a aj druhykrat na jednotku, mala krasna jazva..teraz po druhej som uz na piaty den ani nevedela ze mi rezali brucho. Ona je velka odbornicka, bola primarka len teraz je na materskej ale chodi do nemocnice dvakrat do tyzdna takze preto pisem ze neviem ci sa da teraz zazmluvnit
@momoftwo a prosim vas neviete ktore dni v nemocnici je? Ano viem ze bola primarka a ze je teraz na materskej .. a ze je top doktorka 🙂
Utorky a stvrtky🙂
Za mna je pôrodnica v zamkoch jedna z najlepších a všetci Dr sú tam teraz veľmi dobrí odborníci,takze by som ani nezazmluvnovala… ja som mala tiež druhu sekciu,bola som síce dohodnutá s mojou gyn že nastúpim v jej službe ale hold,musela som o den skôr a robila mi Dr Hladovcova a super,prvú som mala u Koprdovej a Dikacz a tiež super, Králiková je moja gyn,takze tu tiež chválim 🤷♀️za mna tam teraz nenatrafí človek na zlého pôrodníka a gynekológa… jedine čo viem že jeden Dr dava tie klipy namiesto šitia a to dá vybera pri odchode zo šestonedelia
Svorky mala baba co lezala so mnou na izbe a teda ja som na druhy den uz normalne kracala po chodbe a ona sa nevedela postavit z postele co mala take bolesti chudera..takze ked netreba svorky urcite niee
@momoftwo jeej, ty si spat.
@onedaynick hej uz od juna😁
@momoftwo dakujem pekne pojdem tam vo stvrtok hadam daco vybavim
Ahojte viete mi poradiť potrebujem ísť na operáciu myomu, viete mi odporučiť doktora v nových zámkoch respektíve ta pani doktorka koprdova ešte pracuje v nemocnici? Ďakujem
@janka2007i nepracuje.
@martul a viete mi odporučiť dobrého doktora ? Ďakujem
@janka2007i netuším veru, veľa sa ich tam pomenilo aj cudzinci.
MUDr. Koprdova