Má niekto doma kočík Joie Versatrax?

dorotka363
7. apr 2022

Ahojte, začíname sa pozerať po kočíkoch a tento sa zapáčil manželovi, nemáte ho niektorá reálne doma? Hlboká časť + športová? Chcela by som ho vidieť na vlastné oči, ale zatiaľ nám v predajniach vraveli len toľko, že sa dá objednať, ale potom ho musíme vziať, čo sa mi nepáči. Najprv by som si ho rada vyskúšala a nie len vybrala podľa fotiek. Ďakujem

danieladugard
7. apr 2022

@dorotka363 versatrax je super, ale, kolesa sa mi nepacia - tento kocik je rovnaky, ale lepsi v prevedeni mytrax - kolesa do terenu. Do sportovej casti sa sa este stale zmesti dcera a ma tri a pol roka teraz ( na poobedne spanky)

sardinka32
7. apr 2022

Ja som ho kupila na blind a nelutujem.

dorotka363
autor
7. apr 2022

@sardinka32 vážne? super... prosím ťa, akú má hlbokú vaničku? náš malý sa narodí v lete a potrebujeme tam v zime voziť cca polročné bábätko vo fusaku a niektoré kočíky majú strašne malinké a úzke vaničky... tento je ako na tom?

sardinka32
7. apr 2022

ja som mala letné bábo, ked zacal sediet, uz som ho do hlbokého kocíka nedávala, zacala som pouzívat sportovú časť...vanicka vnútri ma 77 cm

lubmapa
8. apr 2022

@dorotka363 ja by som skôr išla pozrieť priamo na predajňu. Už niekoľko krát som kúpila kočík len tak cez inzerát, že veď má ten kočík dobré recenzie a absolútne mi nesadol. Fotka robí veľa, v skutočnosti je ten kočík úplne iný.

dorotka363
autor
8. apr 2022

@lubmapa veď ja viem, ale nikde na predajni ho nemajú...