Ahojte, prosím neviete mi poradiť dobrú vešticu
s ktorou máte aj osobné skúsenosti a ste boli spokojné?Vopred ďakujem 🙂
Dobrá veštica je oxymoron.
@mikki16 Všetky čo sem píšete, dámy, šetrite si peniaze. Tarot nie je možné vykladať na diaľku! Nie je možné ho vykladať intuitívne. Tarotové symboly majú presný význam a karty fungujú tak, že sa priamo napájajú na vedomie, podvedomie a nevedomie klienta. Každá "veštica" čo robí tarot na diaľku je podvodníčka a klamárka. Karty nemajú ako vedieť vašu cestu, váš problém, váš osud a vašu archetypálnu charakteristiku na diaľku. Prešla som historickým tarotovým učením, zaučil ma vysvätený tarotový Veľkňaz a garantujem vám, že na diaľku sa výklad nedá robiť. Jasné, že vám ich veštby veľa "trafia", šokujú, ale je to len známy ťah, aby sa človek opäť k nim vrátil, lebo veľa vecí čo napíšu sa dobre čítajú. Vaše peniaze len vyhadzujete z okna ženám bez akýchkoľvek "schopností" a "darov z hora". Mala som aj osobnú skúsenosť, chceli sme vidieť ako vyveští pani na diaľku, dobre sa to čítalo, ale nič sa samozrejme nesplnilo, tak mi pani veštica pekne vrátila peniaze a aj mojim 2 známym, keď sme prišli na to, že rovnaké zaručené veštby píše na A4 všetkým klientom rovnako 😆 Držte sa a predestinujte - čo sa má stať, stane sa.... niektoré veci sú dané a niektoré viete ovplyvniť a žiadna veštica vám osud nezmení ani nevyveští....
Mojim komentárom som pravdepodobne stúpila na otlak zaručeným vešticiam z tejto skupiny, lebo už sa mi začínajú vyhrážať prekliatím a ak chcú aby som to zverejnila, lebo sa tu spomínali ich odporúčania, tak nech pokračujú, rada to urobím 🫸 Tak a takýmto ženám veríte a platíte, čo keď sa im dačo znepáči, lebo niekto povie pravdu a môže im pokaziť ich dlhoročný biznis na klamstvách, chcú vás prekliať.... Nech si sadnú s klientom ku kartám, nech si klient ťahá karty na svoje otázky, ale nech neoblbujú ľudí s výkladmi na diaľku....
@ewa99 Pan vestec Jozef zo Ziliny, tu vystupujuci pod menom Eva, ktory mi pise sukromne spravy a sem osocujuce prispevky. Tolko gramatickych chyb sa len tak nevidi, nemam problem zverejnit spravu, ktoru ste mi napisal(napisala). Nikoho neurazam, tak prosim prijmite fakty, neutocte na moju osobu a moj osobny zivot a nestrapnujte sa. Nemusite si studovat literaturu od svetovych uznavanych historicky vyznamnych osobnosti ako napr Carl Jung a "podvodnika" Aleistera Crowleyho, staci ucebnica gramatiky, slovenskeho jazyka cca 2.-3. ročník ZŠ.
@mikki16 dobra vestica sa ti ozve sama 🙈