Dobrá veštica

mikki16
5. júl 2024

Ahojte, prosím neviete mi poradiť dobrú vešticu
s ktorou máte aj osobné skúsenosti a ste boli spokojné?Vopred ďakujem 🙂

nelca84
5. júl 2024

@mikki16 dobra vestica sa ti ozve sama 🙈

liliput12
5. júl 2024

@mikki16 bože, hneď zrána ti išla na rozum veštica. 😂 akí, máš osud a budúcnosť ..si myslíš že tí odpovie veštica. Nie si normálna keď tomu veríš, každý od teba vimavi len peniaze. nič ine😂 to, urobíš dobre im a nie oni tebe.😂👌🤦🏾‍♀️

maranco
5. júl 2024

Dobrá veštica je oxymoron.

ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda2690
15. dec 2024

@mikki16 Všetky čo sem píšete, dámy, šetrite si peniaze. Tarot nie je možné vykladať na diaľku! Nie je možné ho vykladať intuitívne. Tarotové symboly majú presný význam a karty fungujú tak, že sa priamo napájajú na vedomie, podvedomie a nevedomie klienta. Každá "veštica" čo robí tarot na diaľku je podvodníčka a klamárka. Karty nemajú ako vedieť vašu cestu, váš problém, váš osud a vašu archetypálnu charakteristiku na diaľku. Prešla som historickým tarotovým učením, zaučil ma vysvätený tarotový Veľkňaz a garantujem vám, že na diaľku sa výklad nedá robiť. Jasné, že vám ich veštby veľa "trafia", šokujú, ale je to len známy ťah, aby sa človek opäť k nim vrátil, lebo veľa vecí čo napíšu sa dobre čítajú. Vaše peniaze len vyhadzujete z okna ženám bez akýchkoľvek "schopností" a "darov z hora". Mala som aj osobnú skúsenosť, chceli sme vidieť ako vyveští pani na diaľku, dobre sa to čítalo, ale nič sa samozrejme nesplnilo, tak mi pani veštica pekne vrátila peniaze a aj mojim 2 známym, keď sme prišli na to, že rovnaké zaručené veštby píše na A4 všetkým klientom rovnako 😆 Držte sa a predestinujte - čo sa má stať, stane sa.... niektoré veci sú dané a niektoré viete ovplyvniť a žiadna veštica vám osud nezmení ani nevyveští....

ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda2690
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linda2690
15. dec 2024

Mojim komentárom som pravdepodobne stúpila na otlak zaručeným vešticiam z tejto skupiny, lebo už sa mi začínajú vyhrážať prekliatím a ak chcú aby som to zverejnila, lebo sa tu spomínali ich odporúčania, tak nech pokračujú, rada to urobím 🫸 Tak a takýmto ženám veríte a platíte, čo keď sa im dačo znepáči, lebo niekto povie pravdu a môže im pokaziť ich dlhoročný biznis na klamstvách, chcú vás prekliať.... Nech si sadnú s klientom ku kartám, nech si klient ťahá karty na svoje otázky, ale nech neoblbujú ľudí s výkladmi na diaľku....

ewa99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ewa99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda2690
16. dec 2024

@ewa99 Pan vestec Jozef zo Ziliny, tu vystupujuci pod menom Eva, ktory mi pise sukromne spravy a sem osocujuce prispevky. Tolko gramatickych chyb sa len tak nevidi, nemam problem zverejnit spravu, ktoru ste mi napisal(napisala). Nikoho neurazam, tak prosim prijmite fakty, neutocte na moju osobu a moj osobny zivot a nestrapnujte sa. Nemusite si studovat literaturu od svetovych uznavanych historicky vyznamnych osobnosti ako napr Carl Jung a "podvodnika" Aleistera Crowleyho, staci ucebnica gramatiky, slovenskeho jazyka cca 2.-3. ročník ZŠ.

linda2690
Autor odpoveď zmazal
Zobraz