Dobrá reštaurácia v Nových Zámkoch

6. dec 2024

Poprosím tip - kde sa da dobre sa rozumnú cenu najesť v Nových zámkov. Sme z úplne inej časti SR,takze nemame predstavu kam ist. Budeme sa motať okolo zimného stadiona, ale mame auto, takze hocikde. Keby bolo aj obedové menu, potešilo by.
Dakujem

doriiis
6. dec 2024

Záleží od toho,čo preferujete.Ak chcete takú typickú reštauráciu tak Mlyn alebo Berek.
Ak to nechcete až také ,,nóbl" tak v OC aquario je food court s ázijskými jedlami,obyčajnými jedlami a je tam loco burger.
Ďalej máš MCkac,v centre mesta je Irish pub alebo na pešej zóne western pub.
Najlepšie burgre a zapekacky ( podľa mňa) robia na pešej zóne oproti O2

skeblicka777
6. dec 2024

Ak sa chcete najesť, nič špeciálne, ja by som skúsila Panda, je to síce Čína, ale da sa tam celkom fajn najesť, je to reštika tipu zjesť koľko vládzeš za 6,5 na osobu. Ja síce nie som nejaký veľký zástanca číny, ale vždy mi tam chutí

luna11
6. dec 2024

Modys jednoznacne.

tato_
6. dec 2024

@doriiis loco burger je na velmi slusnej urovni, mozem doporucit pre milovnikov burgerov.

katkaseiner
7. dec 2024

my radi chodime do Mlynu, len teda tam treba cash, od pandemie sa kartou platit neda. Este som citala ze Moodys a Roselk dobre varia - v Moodys som nebola nadsena dennym menu, ine sa objednat cez obed nedako. Nam chuti aj v Ajaxe. Idealne ak vies ktory den tam budes, pozri menučka - a časovo pozor, lebo po 13tej uz casto tie lepsie menučka ani nemaju

moje912
23. dec 2024

Mlyn - za nás super jedlo.