Prosím odporúčte mi dobrú autoškolu v Zámkoch alebo v Nitre. Potrebujem predovšetkým trpezlivého inštruktora. Raz som už vodičák robila, no neprešla som. Odvtedy mám strach. Rozhodla som sa teraz do toho pustiť hlavne kôli deťom.
Ja som si robila autoškolu tiež v Tymy a bola som spokojná
@martimartina
@lilynka13 Kedy ste si robili vodičák? Neviete, či sa tam odvtedy niečo nezmenilo? A čo policajný komisár pri skúške? Dnes som si pozerala o tom fóra a dosť ma to vystrašilo. Veľa prispievajúcich spravilo jazdy až na tretíkrát. Dosť ma to teda vystrašilo. Nerada by som zaplatila a zas nespravila.
@nikuskakri ja som robila pred dvoma rokmi ale oni su obaja stale rovnaky🙂) a co sa tyka policajtov tak to v ziadnej autoskole nevies kto ti pride. Aj na poslednu chvilu zmenia policajta. Mna na orvy krat nepustil kvoli banalite ale nezrutil sa svet, druhy krat som to dala🙂
@nikuskakri Ja som robila pred 6 rokmi, spravila som na 1.krat ale policajt bol dosť prísny, no inštruktori nás hneď upozornili načo si treba u neho dat pozor a tak, test nespravili 2ja ale to sa treba len naučiť, jazdu uz potom spravili všetci..
@nikuskakri jednoznacne najpriatelsky je Štrba, autoskola Tymy.