Autoškola v Nových Zámkoch/Nitre

nikuskakri
2. okt 2020

Prosím odporúčte mi dobrú autoškolu v Zámkoch alebo v Nitre. Potrebujem predovšetkým trpezlivého inštruktora. Raz som už vodičák robila, no neprešla som. Odvtedy mám strach. Rozhodla som sa teraz do toho pustiť hlavne kôli deťom.

martimartina
2. okt 2020

@nikuskakri jednoznacne najpriatelsky je Štrba, autoskola Tymy.

lilynka13
2. okt 2020

Ja som si robila autoškolu tiež v Tymy a bola som spokojná

nikuskakri
autor
2. okt 2020

@martimartina
@lilynka13 Kedy ste si robili vodičák? Neviete, či sa tam odvtedy niečo nezmenilo? A čo policajný komisár pri skúške? Dnes som si pozerala o tom fóra a dosť ma to vystrašilo. Veľa prispievajúcich spravilo jazdy až na tretíkrát. Dosť ma to teda vystrašilo. Nerada by som zaplatila a zas nespravila.

martimartina
3. okt 2020

@nikuskakri ja som robila pred dvoma rokmi ale oni su obaja stale rovnaky🙂) a co sa tyka policajtov tak to v ziadnej autoskole nevies kto ti pride. Aj na poslednu chvilu zmenia policajta. Mna na orvy krat nepustil kvoli banalite ale nezrutil sa svet, druhy krat som to dala🙂

lilynka13
4. okt 2020

@nikuskakri Ja som robila pred 6 rokmi, spravila som na 1.krat ale policajt bol dosť prísny, no inštruktori nás hneď upozornili načo si treba u neho dat pozor a tak, test nespravili 2ja ale to sa treba len naučiť, jazdu uz potom spravili všetci..