Zdravím,
vedel by mi niekto povedať, aké ceny majú v tejto zubnej ambulancii v Novom Meste nad Váhom? Rada by som vedela aspoň približne aké majú ceny. Alebo ak viete poradiť dobrého zubára, ktorý berie nových pacientov, budem veľmi vďačná.
Odkedy odisiel Dr. Hladky, ziadneho dobreho lekara tam podla mna nemaju. K Dr. Krcmarikovi nechod, boli sme teraz pred 2tyzdnami s detmi a taku odflaknutu lekarsku prehliadku som este nezazila. Ledva do ust pozrel. Uz aj deti samotne skonstatovali, ze to bolo onicom. Ja sama uvazujem, ze si odtial vezmem kartu prec. Celkovo je tam velka fluktuacia doktorov a stale na profesii maju inzerat, ze hladaju. Skus radsej Dr. Bumbal alebo Dr. Macko, ich aspon ludia chvalia.
My sme veľmi spokojní. Dr.krčmárik mi spravil veľmi nepekne kazy na predných zuboch síce 240€ ale už sa nemusím za to hanbiť. Dcéra tri plomby, dve po 18€ jedna 27€ myslím? Ale to mala väčší kaz. Vsetko mi dôvera preplatila. Chodíme pravidelne aj na dentálnu hygienu. Veľmi milý a trpezlivý prístup. Dcéra bude mat v Novembri 6 a vôbec sa tam nebojí chodiť čo je v dnešnej dobe úspech
V rámci možností celkom fajn, dcére robili výplň 40 eur