prosim vas, nepozna niekto v okoli nejakú dobrú vesticuk, ktorá neklame a naozaj ma take schopnosti? ďakujem
@elizabet173 nie... len som nad tým tak uvazovala, ze by bolo fajn pocut to... nebudem sa tym zaoberať ďalej.. a o 20 rokov si na nu spomeniem, a bud si poviem ze to bola blbosť, alebo ze mala pravdu. A vestica ktorá to vie robiť, vie aj to, ze neviem ake peniaze sa za to nemajú brat. Ale je pravda, že teraz za vsetko chcú nehorazne peniaze..
@edithp je to ciste vyhadzovanie penazi. Ziadna vestica nevidi buducnost. Oni v skutocnost vidia iba tvoje peniaze 😉 vo svojom vrecku. Funguje to cisto na psychologickom zaklade. Hovoria velmi vseobecne veci, ktore sedia na 80 - 90% ludi, preto mas pocit, ze sa triafaju. Okrem toho, clovek ma tendencie vyzdvihovat informacie, ktore na neho sedia a ignorovat tie, ktore na neho nesedia.
Povedia ti, že máš nejakú vlastnosť a následne na to ti priradia aj protichodnú. Proste nedá sa netrafiť. Napríklad: „Si rozvážna osoba, no na druhej strane občas reaguješ prchko a bez rozmyslu.“ alebo „Si pomerne lenivý človek, no keď treba vieš byť aj ambiciózny.“
Ako to, že nikdy nevidíme titulok: Jasnovidec vyhral lotériu?
@elizabet173 Dobrý deň prajem. Nemôžem s Vami súhlasiť lebo je rozdiel Jasnovidecstvo. A je iné veštenie 🔮. 🙂 Prečo? Lebo jasnovidka karty 🎴 kyvadla a rôzne pomôcky nepotrebuje. Veštci 🧙♂️ robia iba karty alebo kávu kyvadlo atď. 🙂
@edithp každá má také schopnosti, ak myslíš, ako vytiahnuť z teba peniaze. Skutočne nechápem, na čo je toto dobré. Keď ti povie to, čo chceš počuť a nesplní sa to, pôjdeš to reklamovať?