Dobrý deň , máte niekto osobnú skúsenosť s útulkom v NMnV? Chceli by sme odtiaľ psíka, tak že či nemajú problém dať ho do rodiny, resp. či nemajú nereálne podmienky a pod.
Si nemyslím, že v dnešnej dobe pri dnešných ľuďoch sú útulky, ktoré majú nereálne podmienky.
@mikasa_ackerman napríklad či nevyžadujú aby som bola pri psovi najbližšie roky 24/7 (áno, aj s takým som sa v jednom nemenovanom útulku stretla, pracujúci ľudia nemali šancu) a podobne. Sme normálna mladá bezdetná rodina, bývame v byte, pes by sa u nás mal ako decko 😀 ale samozrejme obaja pracujeme, takže by bol tých pár hodín denne sám
24/7 je teda naozaj psycho. Veď to sa nedá. 😁
Tak s takým som sa teda ešte nestretla, dúfam, že to bol ojedinelý prípad. Držím palce a veľmi cením, že chcete dať krásny domov útulkáčovi🩷
@mikasa_ackerman ďakujeme veľmi pekne ❤️
v útulku Zatúlané psíky Šala určite také psycho nerobia. Mám od nich už druhého psíka.
My mame od nich psika…. Bolo to sice uz pred 5rokmi, ale pani majitelka si nas poriadne preklepla… bola pozriet aj novy domov psika, nebolo to vobec take ako si biekto predstavuje…. Ze pridem do utulku ,beriem psika a cau
Opakovane sa im vracaju psikovia , takze vie naco sa zamerat a co sa pytat…. Kazdopadne ak mate skutocny zaujem poskytnut psikovi milujuci domov , tak nebude robit problemy
24/7 možno preto,že to bol pes so separačnou úzkosťou.Takému je najlepšie pri niekom,kto už nepracuje
Podľa toho, čo beriete ako nereálne podmienky😄