Útulok v Novom Meste nad Váhom

2. dec 2024

Dobrý deň , máte niekto osobnú skúsenosť s útulkom v NMnV? Chceli by sme odtiaľ psíka, tak že či nemajú problém dať ho do rodiny, resp. či nemajú nereálne podmienky a pod.

mikasa_ackerman
2. dec 2024

Podľa toho, čo beriete ako nereálne podmienky😄

benimnadir
2. dec 2024

Si nemyslím, že v dnešnej dobe pri dnešných ľuďoch sú útulky, ktoré majú nereálne podmienky.

autor
2. dec 2024

@mikasa_ackerman napríklad či nevyžadujú aby som bola pri psovi najbližšie roky 24/7 (áno, aj s takým som sa v jednom nemenovanom útulku stretla, pracujúci ľudia nemali šancu) a podobne. Sme normálna mladá bezdetná rodina, bývame v byte, pes by sa u nás mal ako decko 😀 ale samozrejme obaja pracujeme, takže by bol tých pár hodín denne sám

benimnadir
2. dec 2024

24/7 je teda naozaj psycho. Veď to sa nedá. 😁

mikasa_ackerman
2. dec 2024

Tak s takým som sa teda ešte nestretla, dúfam, že to bol ojedinelý prípad. Držím palce a veľmi cením, že chcete dať krásny domov útulkáčovi🩷

autor
2. dec 2024

@mikasa_ackerman ďakujeme veľmi pekne ❤️

3009
2. dec 2024

v útulku Zatúlané psíky Šala určite také psycho nerobia. Mám od nich už druhého psíka.

kimmi17
2. dec 2024

My mame od nich psika…. Bolo to sice uz pred 5rokmi, ale pani majitelka si nas poriadne preklepla… bola pozriet aj novy domov psika, nebolo to vobec take ako si biekto predstavuje…. Ze pridem do utulku ,beriem psika a cau

kimmi17
2. dec 2024

Opakovane sa im vracaju psikovia , takze vie naco sa zamerat a co sa pytat…. Kazdopadne ak mate skutocny zaujem poskytnut psikovi milujuci domov , tak nebude robit problemy

rozculena
2. dec 2024

24/7 možno preto,že to bol pes so separačnou úzkosťou.Takému je najlepšie pri niekom,kto už nepracuje

zuzanaam
2. dec 2024

@rozculena presne to som sa chcela spýať. Či sa nejednalo len o konkrétneho psa. To by dávalo zmysel. Inak my máme adoptovaných 2 psov a majú 24/7 spoločnosť. Kým som v práci a dcéra v škole, sú "u babky". Takže dá sa to.