Rastislav Herák - Nové Mesto nad Váhom

5. sep 2022

Ahojte máte skúsenosť s týmto robotníkom,murarom ? Je z Čachtice, Rastislav herak.

gabrielhrncar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
5. sep 2022

@gabrielhrncar To vážne toto? Len preto, že má rovnaké priezvisko? 🙄

autor
5. sep 2022

@gabrielhrncar ich je strašne veľa.herakovcov čo som kukala a ponúkajú murárske služby z okresu nvm.

gabrielhrncar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
5. sep 2022

@gabrielhrncar No a???

aduskatt
5. sep 2022

Schack August Steenberg Krogh, po matke Róm, bol dánsky profesor na Univerzite v Kodani a nositeľom Nobelovej ceny za fyziológiu. Charlie Chaplin je tiež Róm pôvodom, Berky Mrenica tiež...takže @gabrielhrncar nerozumiem moc tomu, čo si napísal.......

autor
5. sep 2022

Mne zaujímalo ako robí, a aké má práce, keďže recenzie neviem nájsť a ponúkol sa aj napriek veľkej diaľke no.
Ale inak je to smutné že rómovia čo chcú pracovať, tak ľudí majú automaticky predsudky a radsej ich nevezmú a pritom môžu byť šikovný.

miselin3
8. sep 2022

Poznám práce má vynikajúce aspoň čo pridáva fotky a videá, sú najznámejší v okolí a volá si ich každý

jaond19
8. sep 2022

pytala by som sa na fb v nejakej mestskej skupine... isto tam budu mat skusenosti, inak pan ma zivnost? skusit dohladat aj cez google...

elleni_80
3. nov 2022

Boli ste s nimi spokojní?Mne sa zdali byť pomalí a nedávali si záležať na detajloch.

autor
3. nov 2022

@elleni_80 neviem,my sme ho nakoniec odmietli kvôli diaľke, a našli iného z bližšia. My RK a on NMV a na stránke sme hľadali okolie RK a on sa sám ponúkol.

autor
3. nov 2022

@miselin3 no my sme z daleka ,RK a NMV, čiže skrz diaľku sme to nevzali

elleni_80
4. nov 2022

Tak to je dosť diaľka. Kto vie koľko by chceli za prepravné náklady. Mne sa nezdali byť veľmi profesionálny. A museli sme za nimi dlho upratovať. Aj keď mali príklady ich prác na nete, internet a realita sú dve odlišné veci.

miselin3
4. nov 2022

To asi nemalo patriť mne

daewo123
7. jan 2023

Dobrý deň to som ja a máte s rómami nejaké zlé skúsenosti

daewo123
7. jan 2023

@miselin3 ďakujem

daewo123
7. jan 2023

@elleni_80 veď vy ste sa osobné ani snim nevidela iba váš muž tak ako môžte niečo takéto písať keby každý jeden róm pracoval tak ako herák tak by bol každý spokojný načo ste si ho potom volala ked terás nadavate ja si myslím že upratať celý byť a nakoniec ešte všetko komplet vymaľovať používať a všetko ostané a urobili to za 3 dní čo druhý by robil 2 týždne tak ako mohli byť pomalí

daewo123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daewo123
7. jan 2023

Je ale pán herák Rastislav má až moc dobre práce