Dobrý deň, chcem sa informovať ohľadom pediatrov v Novom meste, kto berie nových pacientov a koho odporúčate/neodporúčate.
Ďakujem.
@katkakuch1 tak my mame pre deti MUDR.Munkovu a my nemame vobec ziadny problem,ona praveze nepredpisuje len tak antibiotika,pravidelne nam robi CRP a aj nas poslala k inym doktorom,ale sa jej necudujem,co viem uz jej viac krat zatajili namky,ze maju covid a ona uz bola kvoli inym nezodpovednym v karantene,tak sa aj necudujem obcas,ale vravim,my nemame problem,teda vdaka tym nezodpovednym mamkam funguje hlavne na tel.tak sa da tazsie dovolat,ale maju toho velmi vela,videla som to aj teraz.
@monika_nm Moni, od bábätka som k nej chodila ja aj moja sestra. Sestra je ešte v pubertálnom veku, tak je tam stále. Každú chvíľu riešime zapálené dutiny a podobné veci. Bez sterov alebo nejakých vyšetrení rovno predpisuje Pamicon, naposledy čo mama volala ju odbili s tým, že jej nič po antibiotikách už nemôže byť. Na druhý deň po telefonáte, že stále nie je v poriadku skončila so 40tkami teplotami a hnisavou angínou a samozrejme dutiny stále upchaté ale toľko, že ani obyčajný sprej s morskou soľou jej ich neodupchalo ani o trošku. Roky pred koronou bola dobrá vyšetrovala poriadne, ale to sa počas korony zmenilo. To, že nezodpovedné matere chodili do čakárne s koronou to viem, vtedy jej to dalo naozaj zabrať a ešte na dverách veľké oznamy, aby nechodili do čakárne s respiračnými ťažkosťami. Hold tupému človeku nevysvetlíš (to každú chvíľu bola bohužiaľ v karanténe). Ale mne sa jej spôsob tipovania choroby nepáči. Od začiatku korony mama sestru dopuje vitamínmi, len aby nemuseli niečo riešiť s p.doktorkou. Dovolať sa je naozaj umenie, ale to asi ku každému doktorovi a nie len k nej. Ale za mňa výber pani doktorky by bol krok späť.
@o_livia my chodíme k Dr. Ehsanovej, ja som spokojná, malú vždy poriadne vyšetrí, robí vždy crp, ster, aspoň nám teda. Nedáva atb len tak. Môžem prísť do ambulancie hocikedy, v pracovnom čase.
@o_livia dievcata s MUDr Hendrichovou nemate skusenost? Mali by sme ku nej patrit na zaklade obvodu
@petronellla87 ona nie je v Podoli?
@ddenisa123 ano v podoli by mala byt
@petronellla87 ja som tam chodila ako dieta, je milá, ale ako lekárka je za mňa veľmi slabá.
@ddenisa123 dakujem 🙂
@ddenisa123 tak my zase mane velmi zlu skusenost a 2x s Mudr.Ehsanovou na pohotovosti v NM ale aj v Trencine,syna pocuvala cez tricko,dala obycajny syrup z lekarne a to som vravela,ze nas liecia aj na alergologii a samozrejme sme skoncili na atb,lebo...a 2x este horsie,dieta s horuckou mal okolo 15 mesiacov,popocuvala opat cez svetrik,maly velmi kaslal,bolo to v TN ziadny odber nic,len,ze teda prechladnutie a nasledne nam zistili po urobeni krvi,rtg pluc,ze uz mal na jednej strane zapal pluc,len tak tak sme sa vyhli nemocnici,bol malicky pre mna neprijatelne chovanie lekarky a uz som viacerych pocula,ze ich nie poriadne vysetrila a aj viem,ze jeden cas od nej odislo vela bab s detmi,takze ozaj najlepsie byt zdravy a ked uz byt chory,idealne pekne k svojej detskej dr.
@monika_nm tak ja osobne som s nou nemala žiaden problém, píšem len za nás. Vždy nás pošle kam treba, aj do nemocnice ak je to potrebné.
@o_livia ahoj, tu je to veľmi na dlhé čakanie na odpoveď. Takto v skratke odomna. P.doktor Ulahel vraj nie je nič moc, síce ja s ním osobne som bola v kontakte len raz, keď zastupoval našu doktorku, bez ďalšieho vyšetrenia predpísal antibiotiká a bolo, možno k svojím pacientom sa správa inak, ale viacero skúseností od ľudí je takých, že teda len vitamíny a nazdar, nemajú čo viac debatovať. Dr.Munková ako jej svitá, antibiotiká pchá naozaj na všetko.. väčšinou bez nejakých sterov a podobne, za roky sa veľmi zhoršila, nás už potom ku koncu úplne odbíjala, že na to nemá čas. A mám skúsenosť aj s p.doktorku Jánovicovú. Prišli sme s akútnou bolesťou, keď neordinovala naša doktorka. Pálenie mechúra, silné bolesti. Odobrala krv, moč a poslala urgentne do labáku aby zistili, čo a ako.. a až keď prišli do nejakých 2 hodín výsledky predpísala antibiotiká priamo na baktériu, ktorá tam bola+ nejaké preventívne sáčky na pitie. Všetko vysvetlila, človek tam nestál len ako také tupelo. Sestrička bola veľmi milá, ale to sú u všetkých vyššie spomenutých doktorov boli sestričky super. 🙂 Ja by som šla určite k Jánovicovej, ak berie nových pacientov 🙂