Vie mi prosím niekto povedať, či je potrebné sa na mamografiu v nemocnici objednať? Naposledy som bola na počkanie, ale počula som, že už iba na objednávku. Tak prosím o aktuálne info.
Ďakujem
@katuskapd ďakujem. A nevieš náhodou, aká je cca čakacia doba?
@janulienka78 neviem,ja som bola ešte v januári, keď to len uvádzali do praxe a zobrala ma na čakanie, ale teda hovorila ze už len na objednávku.
@janulienka78 u nas sa len objednavalo a teda trvalo to dlho aj viac ako 3mesiace
V BA ma v auguste objednali na december
V NZ nemocnici som bola teraz a dalsiu mamografiu mam mat v maji 2025, sestricka mi povedala, ze mam volat uz tento rok v decembri, 16 mesiacov cakacia doba 😵
@janka2501 preboha čista hrôza. Ak človek aj zomrieť môže za takú dobu koľko bude čakať.
suzitok strašné katastrofa nič iné sa na to nedá povedať.
@alickapusinka ked som mala nalez, tak som čakala skoro 3mesiace..ale aj to je dost, ked ma clovek problem
@suzitok preboha strašne. A dopadlo to dobre. Hlavné na prevencie chodiť kažu ale otázne prevencia a čakám rok nepochopiteľne.
@alickapusinka ak je nieco vaznejsie,vedia posunut na skorsi termin...ale zatial mne nevadi
@taynee to mi ani nehovor, ja som zacala chodit na mamo, lebo mi nevedeli identifikovat nalez....bolo to nastastie negativne, ale nalez tam stale mam...a mam prist az v maji 2025 ☹ a presne tohoto sa bojim, lebo povedali, ze ak budu problemy, mam sa ohlasit skor...
Tiež prípad ako tvoja kamoska - jedna tam so mnou bola, že na sone nic, to bolo v oktobri, v januari jej bolo zle, mala nejake problemy a v januari uz nalez a v marci operacia...☹ Cize ano, vie sa to rozvinut velmi rychlo...
@taynee strašne čosi a dalo sa ešte kamarátke pomôcť.
@taynee mne tak zomrela mamina jedného dievčatka v škôlke.zobrali jej prsník, uzliny chemo všetko absolvovala.Pocas kojenia mala zápaly, bolesti stále hovorili, že to nič nie je, sono ...a potom bolo už neskoro mala 32 r.Tak som sa zľakla, že hneď som si zaplatila mmg dovtedy som nebola a to ma gynekolog od 40 tky posielal.
@janulienka78 áno len objednať od nového roka to tak je.