MUDr. Tatiana Janegová - Nové Mesto nad Váhom

sendy55555
26. aug 2022

Dobrý deň aké máte nazory a skusenosti stouto pani gynekologičkou?
dakujem

pondelok01
26. aug 2022

@sendy55555 ked mas vsetko ok, si zdrava, tak fajn, ambulancia funguje dobre, objednavanie, da sa tam celkom ok dovolat, vybavenie ma tiez dobre, a vraj je v praci so sonom jedna z tych odbornejsich. Ale empatiu alebo ludsky pristup v priapade potiazi prilis nema, keby mi ma zrovna ona oznamit, ze napriklad plod v maternici odumrel, tak neviem, je taka chladna, odmerana. Raz tam prisla na poradnu taka pani, ktora nebola objednana, pytala sa nas, kedy byvaju poradne a tak, ocividne si myslela, ze je tehotna. V ambulancii jej zistili zrejme nieco ine, a iba som pocula cez 2 zatvorene dvere doktorku, v reakcii na asi zarazene ticho, ze “no co, cakali ste nieco ine snad? Treba chodit na prehliadky”. Pani odisla polozrutena. Proste je v tomto taka neprijemna, a treba sa na to pripravit, z odbornej stranky asi ok.

baraska
4. sep 2022

@sendy55555 veľmi dobrá gynekologička. Objednávanie funguje ako má, obcas sa stane ze čakáte 5-10 minut, ked sa tam dovalia ludia , ktorí sa neobjednali 🙄 Vybavenie ambulancie je kvalitne. Chodievala som pravidelne v tehotenstvách aj mimo na prehliadky. Sestrička je ústretová a milá. Pani doktorka ako som si vsimla sa sprava k pacientkam intuitívne. Raz som s nou mala skúsenosť, ze som nebola dlhšie na prehliadke a bola ku mne prvý krat v zivote odmeraná, ale ked som priznala svoju chybu, ze som mala ist na prehliadku a teda ma to mrzí, tak sa aj jej odmeranosť vytratila a bola opat fajn pani doktorka. Mozno to závisí aj od typu človeka, ktorého vyšetruje lebo pri mne sa pani doktorka usmieva, je milá a ano dokonca sa aj smeje. A nemala problem, ked som jej povedala, ze som sa objednala na konziliarne aj k inému gynekológovi a ten este pochavalil pani doktorku za postup. Takze ja som s nou spokojná a moje známe a kamarátky tiez.

michaela2410
4. sep 2022

@sendy55555 u mňa maximálna spokojnosť a paci sa mi, že nemusím čakať čakárni, dá sa objednať na presnú hodinu... a keď potrebujem ísť s nejakým problémom mimo objednania, stačí zavolať a sestrička vždy doteraz "nasla" čas kedy mam prísť mimo objednania, je veľmi ústretová

alguno
4. sep 2022

Absolútne odmerana, nesympatická, arogantná. Chýba jej empatia, ešte som sa nestretla s takou doktorkou.

daniela2202
29. sep 2022

@sendy55555 skúsenosť a odbornosť určite má, len je odmeraná a menej ľudsky prístupná