Ahojte prosím vás MUDr. Černok má ambulanciu v poliklinike Marmedico? Nájdem ho tam cez týždeň? Dik
@michaela0309 ako bolo spomenuté vyššie, treba sa objednať, ale je ťažko sa tam dovolať, lepšie volať po 13.30, alebo skúsiť napísať SMS, sestrička zvykne zavolať naspäť. Kontakt 0948 377 905
@slafi6996 staci kludne sms, sestricka je velmi fajn a reaguje na spravy.
Ďakujem ale nevzali ma. Skoda
Otrasné ceny majú u MUDr. Černoška. Bola som tam na kontrole po roku a nikto ma ani neupozornil že budem za kontrolu platiť. Na kontrole som bola 12.1.2023 a že 50 euro alebo už nemusím chodiť vôbec k ním na kontrolu. Ja som Incalidná dôchodkyňa a poberám iba 180 euro. Nezaplatila som to lebo pokiaľ viem tak to ešte nebolo ani uzákonené. No teraz nastal problém keďže poberám čiastočný invalidný dôchodok na pankreas a keď nebudem mať ročnú kontrolu tak mi zastavia aj dôchodok. Bože kam tento svet speje keď si už musíme platiť aj kontrolu. Hamba fuj 🤮
@michaela0309
Buďte veľmi rada že vás nezobral Černok. Moja manželka tam chodí 20 rokov s chronickým pankreasom a keď sme prišli po roku zase na kontrolu 12.1. 2023 ako vždy jej robili sono ale keď vyšla od lekára sestrička si hneď pítala 50 euro 💶 zato že ju vyšetrili. Pritom podľa papiera čo majú na dverách by platila 7 euro za sono ale toto je té na celý rok ale po každé keď prídeme tak si bude za všetko platiť sama. A pritom to ešte nieje ani uzákonené. Môžu sa hanbiť 🤥 manželka poberá iba čiastočný invalidný dôchodok 180 euro 💶 a chodí tam iba ráz do roka. Je to hamba takto zdierat ľudí a nútiť ich aby im platili. A prosím tu si teraz ich nové ceny ale sestrička vás hneď neupozorni až keď víjdete von od lekára tak vám pripraví papiere na zaplatenie.
@michaela0309 áno má ordináciu tam. Treba sa na vyšetrenie objednať.