Prosím Vás viete mi poradiť dobrú materskú škôlku pre autistu v okolí NMnV, TN, PN? Kde deti nemajú problém nakrmiť, prebaliť. Ďakujem.
specialna materska skolka?
@kacena4 Tá je kde prosím?
No z okolia tn na druhy smer nepoznam, ale ja planujem maleho prihlasit do specialnej v Trencianskej teplej. Nemaju problem prebalit atd, len skor teda nemusi sa hned ujst miesto kedze je tam 5,6 deti
Do normálnej škôlky ti dieťa asi nevezmú..v Trnave je špeciálne centrum pre takéto deti, od útleho veku ich pripravujú na integráciu do normálnych škôl....deti tam aj odplienkovávajú, venuje sa im špeciálna pedagogička a na 10detí sú 2 vychovávateľky...
Nemšová-cirkevná mš sv.Gabriela,mala by mať triedu s deťmi so špeciálnymi vzdelávacími potrebami.Držím vám palce.💛
@mogaa hm to máte šťastie... MArtin mám skurát tak veľkú figu borovú... deti veľakrát ani len do školy nechodia...
Ja si myslím že v NMnV nejaké zariadenie bude . Stretavam rodičov,kt svoje dieťa vedú/vezu . Aj skupinku asi 6 väčších (15-20 r) chodia sa prechádzať do Hurbanoveho parku . Skúste sa spýtať priamo na mestskom úrade.NMnv.
Kde by mi ho zobrali aspoň na 4 hodiny