Ktorá nechtárka mi príde domov urobiť nechty?

gloria31
1. feb 2021

Ahojte nájde sa nejaká nechtarka ktorá by ochotná prísť ku mne urobiť nechta nové na typy? A ešte je tu kaderníčka ktorá by ostrihala môjho 15mes syna.

nafka0483
1. feb 2021

🙄

sim_mi
1. feb 2021

@gloria31 tlieskam tvojej debilite.

gloria31
autor
1. feb 2021

@sim_mi pri všetkej hygiene je to možné

sim_mi
1. feb 2021

@gloria31 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

simsalabim
1. feb 2021

@gloria31 syna ostrihaj strojcekom (objednaj online). A nechty by som teraz neriesila.

ivkazba
1. feb 2021

Určite ti domov príde niekto, kto ťa nepozná. Keď tak príde k nejakej dlhoročnej veľmi dobrej zákazníčke, ktorá k nej chodí roky každý mesiac. A aj k takým nepríde ku všetkým. Keby si trošku porozmýšľala, tak obyčajný sedliacky rozum stačí na to, aby človek vedel, že riskovať pokutu kvôli cudzej zákazníčke asi nebude nikto. Keby to bolo také jednoduché, tak by k tebe prišla tvoja nechtárka a nezháňala by si na koňovi inú.

nafka0483
1. feb 2021

@gloria31 Moznych je vela veci, dovolenych nie.

zirafienka
1. feb 2021

@ivkazba máš 100% pravdu a autorka riadnu odvahu...

gloria31
autor
1. feb 2021

@simsalabim na strihanie strojčekom je ešte zima.

gloria31
autor
1. feb 2021

Asi všetky kadernícky a nechtarka majú zavreté a sedia na zadku a nerobia. Určite robia načierno len sa o tom nehovorí. Nebuďte všetci naivny

simsalabim
1. feb 2021

@gloria31 zima? Ved nehovorim, ze ho mas vziat dohola! Kup taky, co nastavis na 4-5cm.

nafka0483
1. feb 2021

@gloria31 Ked tak urcite vies, tak potom volaj rovno im. Ked mas taky prehlad, tak vies ktore to su. Alebo len ty si nieco myslis a svoje domnienky prezentujes ako fakty.

ivkazba
1. feb 2021

@gloria31 tak prečo potom nezavoláš svojej kaderníčke a svojej nechtárke?

gloria31
autor
1. feb 2021

@nafka0483 neviem konkrétne kto ale počula som to. Konkrétne vám nikto nepovie kto lebo ľudia by ho hneď osolili...

gloria31
autor
1. feb 2021

@ivkazba kaderníčku ešte vo svojom meste kde žijem vyše roka tu ešte nemám. Nechtarka moja mi ešte neodpovedala

sim_mi
1. feb 2021

@gloria31 radsej uz vypni konika a chod pilnikovat nechty, lebo tvoje prispevky su uplne zbytocne

nafka0483
1. feb 2021

@gloria31 Tak ti ostava dufat, ze sa ti ozve taka co bude riskovat svoje zivobytie.

gloria31
autor
1. feb 2021

@sim_mi aká si múdra....

danusa64
1. feb 2021

No to su strasne nevyhnutne potreby. Neprezijes bez nechtov? Ostrihaj alebo nalakuj a mas pokoj. Nikdy som na nechty nebola a zijem. A syna strojcekom zvladne ostrihat aj uplny antitalent, nikdy som to nerobila a predsa od marca striham manzela ja. Kadernicku uz potrebovat nebude ani po korone.

gloria31
autor
1. feb 2021

@simsalabim mame doma strojček ale takú dĺžku tam nemám aj viac co mam je 3cm a on nikdy ešte strúhaný nebol a ja si na to netrúfam preto chcem kaderníka

vroni
1. feb 2021

@gloria31, aj keby davy nechtarok a kaderniciek chodili k zákazníkom od ráno do večera, ani jedna to neprizná a už vôbec žiadna nepôjde k cudzej zákaznícke cez net. Každá taka totiž bojuje o dennodenne prežitie a likvidačnu pokutu proste riskovať nebude. Skus sa, skôr popýtať po kamarátkach ci susedach, cez net určite nenájdeš... Alebo brnkni bývalej kadernícke, ak si sa neodstahovala na opačný koniec republiky.

lubiss
1. feb 2021

urcite ti tu napise a da ti sem rovno kontakt na seba :D ved oslov tu ku ktorej si chodila...alebo si kup lak na nechty nic ine ti neostava :D

teleskop
1. feb 2021

@gloria31 umrela som

simsalabim
1. feb 2021

@gloria31 pozri, ak by si to aj nejako pokazila, teraz sa nosia capice, nikto cudzi to neuvidi, rychlo mu to dorastie.... a ostrhate, ked sa bude dat. Podla mna strihanie nie je priorita...stoji ti to za ten risk? Vies, hovorim ako clovek, ktoremu na koronu umrel pribuzny... a nebol to stary clovek.

sim_mi
1. feb 2021

@gloria31 a ty si ocividne velmi jednoducha

katkapetko88
2. feb 2021

Určite takto na cierno ich robí kopec,ale som si na sto percent istá že ani jedna sa ti tu verejné neozve,má riskovať pokutu? Hľadaj inde,nie túto a takto verejne 🤦🤦

gloria31
autor
3. feb 2021

No dámy akurát teraz v správach na markíze vraveli že kaderníčka vás môže prísť ostihat domov. Nikto ju nebude stíhať keď poruší zákaz vychádzania, stačí jej negatívny test.

tramtada31
3. feb 2021

@ivkazba môžu chodit domov, berie sa to ako cesta do prace za výkonom svojho povolania. Sám minister to vravel.

sim_mi
4. feb 2021

@gloria31 my sme mali negativny test len jeden den pred tym, ako sme dostali teploty, pcr o 5 dni uz pozitivny. Aktualne su obaja rodicia v nemocnici, muz horucky uz tyzden. Pokial ti pride rozumne riskovat zdravie dietata, nech sa paci

katkapetko88
4. feb 2021

@gloria31 áno..ale vtedy keď ste zi ich zhanala ty,to ešte takto povolené nebolo