Kto nám požičia učebnicu dejepisu?

gloria31
18. máj 2020

Nemáte niektorá dieťa 8roc ZŠ a nevedelo by nám požičať učebnicu dejepisu takúto? https://images.app.goo.gl/Rypzff3mDYL5vdA46

jakoma
18. máj 2020

odveci, ale neodpustim si .. ludia, zamyslite sa trosku pri vytvarani nazvu pre diskusiu .. aktualne sa vola "Potrebujem pomoc" .. normalnym pomenovanim ulahcite procesy sebe aj ostatnym .. 😇

fokuska
18. máj 2020

@gloria31 http://www.eaktovka.sk/catalogue/view/dejepis-p...

Tuto ju mas, login ma bud skola, nech kontaktuje ucitela/ucitelku alebo vam mono login davali?

h2
18. máj 2020

@jakoma Presne! 👍 Každý deň tu vzniká aj diskusia s "veľavravným" názvom: Neviem, ako ďalej. 🤦🏻‍♀️

veronikaszabova
18. máj 2020

@h2 najlepsie su "..."

gloria31
autor
18. máj 2020

@jakoma prepáčte vzťahom získaný syn si ju zabudol doma u jeho matky ktorá býva 100km od nás tak som hľadala rýchle riešenie.

gloria31
autor
18. máj 2020

@fokuska je to vzťahom získaný syn a zabudol ju u svojej matky vo býva 100km od nás. Co je monologin?

fokuska
18. máj 2020

@gloria31 Ved v pohode, ze hladas riesenie. Ale keby bol nazov napr.: "Kto NMnV pozicia ucebnicu dejepisu pre 8.rocnik?" - tak skor si temu otvori niekto, koho sa tyka alebo vie pomoct. Ked napises "potrebujem pomoc" tak to vela ludi temu prehliadne.

Je to preklep, malo tam byt "alebo vam mozno login davali". Je jedno ci je to syn ci dcera, ci tvoje, ci vztahom ziskane... ine sa ti snazime vysvetlit.

fokuska
18. máj 2020

@gloria31 Okrem toho keby si si dala to minimum namahy a trosku googlila, alebo aspon klikla na ten link odomna, tak tam mas moznost registracie.

deti95060810
18. máj 2020

dcéra je 8 tr. ale ona má úplne inú učebnicu...takže nepožičiam, neprefotím , nepomôžem....prepáč.

gloria31
autor
18. máj 2020

@fokuska už som to spojazdnila ďakujem pekne. Nevedela som ze učebnice sú aj takto na nete celé. Ja mam polročné dieťa a keď som bola ja alebo môj najmladší brat na ZŠ to ešte nebolo

gloria31
autor
18. máj 2020

@deti95060810 aj tak vďaka za pomoc

fokuska
18. máj 2020

@gloria31 Spominali to v spravach a mozno aj v nejakych diskusnych relaciach, ze v tejto mimoriadnej situacii spristupnili velke mnozstvo ucebnic, aby to mali deti a ucitelia v ramci ucenia doma jednoduchsie ;)

gloria31
autor
18. máj 2020

@fokuska viete keď nemáte dieťa skolopovinne nevnimate to a vypustite takúto informáciu z hlavy