Ahojte, viete mi odporučiť dobrého dermatológa?
Môj 17ročný syn ma zapálené vyrážky na tvári. Viem, že to môže byť aj dôsledok hormónov. Skúsili sme všetko z lekárne. Chcel by skúsiť kožnú. Len kam ísť. Máte skúsenosti s dobrou kožnou?
Vopred ďakujem za tipy.
@dievcacitajucelist kamarátka chodila s dcérou do Banky pri PN a veľmi jej pomohli
@dievcacitajucelist https://ldderma.sk/ ja ked potrebujem chodim sem, je to sukromna ambulancia, takze sa plati za vysetrenie (cennik na stranke), ale aspon sa necaka pol dna v cakarni, chodi sa na objednany termin. Pani doktorka ma super pristup, ja tam chodim iba kvoli znamienkam, ziadne botoxy ani nic podobne, 20€ vysetrenie. Zakazdym si vsak sama vsimla ak som mala nejaky kozny problem (ekzem, vyrazku), a pomohla hned aj s tym.
My sme so synom s rovnakým problémom chodili do Banky, veľmi som s pani Dr. spokojná. Užíval vitamín A (nepamatam, ako sa ten liek vola), Bali sme sa toho, lebo na internete je veľa o tom písané, je potrebné kontrolovať krvný obraz, ale teda musím povedať, že výsledok je úžasný. Syn má krásnu pleť. Je v tom istom veku ako Vas syn. Bral to minulý rok od novembra približne pol roka.
Banka pri PN - MUDr. Carska ml. - odporucila sestra a ozaj pani dr. velmi mila, objednana na cas zadarmo (orientacny, ale +/- presny), objednavala som sa 7.9. a termin som mala 18.10.
@dievcacitajucelist viem, ze to nie je v NM / PN. Ale skúste v TN Dermatop.