Kožný lekár - Nové Mesto nad Váhom alebo Piešťany

Ahojte, viete mi odporučiť dobrého dermatológa?
Môj 17ročný syn ma zapálené vyrážky na tvári. Viem, že to môže byť aj dôsledok hormónov. Skúsili sme všetko z lekárne. Chcel by skúsiť kožnú. Len kam ísť. Máte skúsenosti s dobrou kožnou?

Vopred ďakujem za tipy.

letmebe8
4. okt 2023

@dievcacitajucelist viem, ze to nie je v NM / PN. Ale skúste v TN Dermatop.

janulienka78
6. okt 2023

@dievcacitajucelist kamarátka chodila s dcérou do Banky pri PN a veľmi jej pomohli

pondelok01
15. okt 2023

@dievcacitajucelist https://ldderma.sk/ ja ked potrebujem chodim sem, je to sukromna ambulancia, takze sa plati za vysetrenie (cennik na stranke), ale aspon sa necaka pol dna v cakarni, chodi sa na objednany termin. Pani doktorka ma super pristup, ja tam chodim iba kvoli znamienkam, ziadne botoxy ani nic podobne, 20€ vysetrenie. Zakazdym si vsak sama vsimla ak som mala nejaky kozny problem (ekzem, vyrazku), a pomohla hned aj s tym.

michaela2410
20. okt 2023

My sme so synom s rovnakým problémom chodili do Banky, veľmi som s pani Dr. spokojná. Užíval vitamín A (nepamatam, ako sa ten liek vola), Bali sme sa toho, lebo na internete je veľa o tom písané, je potrebné kontrolovať krvný obraz, ale teda musím povedať, že výsledok je úžasný. Syn má krásnu pleť. Je v tom istom veku ako Vas syn. Bral to minulý rok od novembra približne pol roka.

kacusik69
20. okt 2023

Banka pri PN - MUDr. Carska ml. - odporucila sestra a ozaj pani dr. velmi mila, objednana na cas zadarmo (orientacny, ale +/- presny), objednavala som sa 7.9. a termin som mala 18.10.