Je tu prosím nejaka tehotná, čo chodí ku gynekológovi Paškalovi do NM? Len by som rada vedela ako to funguje teraz, lebo predtým nemali problém vždy aj otecko chodil na sono, že či tam náhodou niesú nejaké iné opatrenia teraz?
@zuzulicek to je skoda ,lebo vcera ze otecko jeden v cakarni cakal len mi segra nevedela povedat ci bol aj dnu :( aj tak je to cele zle ,lebo ved v domacnosti su aj tak s nami. Skoda a dakujem za info
@21barbora21 Veru škoda, ja som tiež sklamaná, mal ísť prvýkrát, no žiaľ, čo sa dá robiť 😏
@zuzulicek môj tiež nemal prv možnosť ísť až na ďalšie sono čo mám 17.teho ,veru nič 😏
@21barbora21 pred 2 týždnami tam bol v čakárni jednej baby partner ale dovnútra ho nepustili
@zuzulicek ako to funguje teraz neviete? 🙂 lebo co som pocula vraj uz je to volnejsie a mohli by partnera pustit k sonu len pre istotu zistujem ze ci to je uz mozne alebo si tam mam radsej vopred zavolat skrz to
@21barbora21 Vôbec netuším teraz 🙈 len viem, že písal na FB, že už začína robiť aj preventívky, ale čo sa týka oteckov neviem vôbec....
@21barbora21 Ahoj zistila si? Môže ísť partner? 🙂
@zuzulicek ahoj, áno môže 😊
@21barbora21 Super 🙂 ospravedlňujem sa, až teraz som si uvedomila, že som tykala....
@zuzulicek áno teší ma to veľmi 🙂 ..vôbec sa nič nedeje ja som automaticky odtykala 😁
@21barbora21 Ahoj ja k nemu chodím, oteckovia teraz nemôžu....dnes mám poradňu večer a manžel mal ísť so mnou prvýkrát, ale volala som včera sestričke a nemôže, čo mi bolo hneď jasné v tejto situácii 😏😏😏