Ahojte, poradte mi prosím niaku dobru zubarku/zubara v Nitre , najlepsie na Klokocine ktorí maju dobrú roboru a nepýtaju na jesen a v zime testy ani ockovanie ,,proti covidu". A je možnost ze beru nových ludi.. diki, uz som tu raz pisala ale neukazuje mi staru diskusiu
@322sima123 je to normálne že všetci zubari/zubárky odbijaju ze maju plno?
@322sima123 tiež som dlho hľadala, až som nakoniec šla tam, lebo tam berú stále, resp pred rokom v júly keď som sa tam hlásila nebol problém .. ja som zas u štátnych nepochodila, že majú plno 🤦🏼♀️
@322sima123 teraz je nova zubna klinika na chrenovej -tribecska ul , ale robotu nepoznam , ale maju pisane ze prijimaju novych
@konulka20 diki skusim asi
@konulka20 a majú aj zmluvu s Dôverou?nevieš prosím? Chcela by som malého synčeka niekam prihlásiť.
@weddinglove7 akurát pozerám ze priamo v poliklinike chrenova je taka ambulancia co ma aj na internete napisane ze beru nových pacientov a maju aj zmluvu s Dôverou.
Viete co, sla som k dr. Roman Shcherbyna na Farskeho.. 🙂 zajtra idem 1.krat tak uvidim aky bude.. tam beru novych zatial
@322sima123 dobrý deň, môžem sa opýtať, ci ste boli spokojná? Ďakujem
@barbor1 no viete co bola som tam a komunikacia s doktorom nulova.. len tak slabo odzdravil.. to sa mi nepaci velmi. Robotu neviem posudit, lebo mi sestricka povedala ze nemam kaz..
@322sima123 jaaj taká klasika, ďakujem 🙂
Máme super skúsenosť so zubárkou Arvayovou v Nitre. Je v MKlinik v Mlynarciach. Chodíme ja aj 6 a 8 ročná dcérka. Má super prístup a dobrú robotu.
my mame skvelu skusenost s klinikou Zubkove Vily - Nitra, davala som si u nich nedavno bielit zuby a som maximalne spokojna
Ja chodím k dr Veresovej, patrí pod dr Šranka, ale na mostnej sú. Sú aj drahší ale ja som veľmi spokojná 🙂