Zubár v Nitre

dominika1277
27. okt 2023

Ahojte neviem či správne ale dnes som bola u jedného nemenovaného zubára v centre NR,súkromný nakoľko moja štatna Zubarka mi tak dokazila zuby že to nemá obdobu..ale pointa bola som tam dnes na vstupnom vyšetrení s tým že som si priniesla vlastný RtG zaplatila som za vstupné vyšetrenie 80€???!! Našiel mi 7 kazov a jedna osmička musí ísť von ,sranda že minuly rok som nemala žiadny..hľadám schopného zubára s normálnymi cenami nie zadarmo ale nie tak že Vám nič lekár neurobí a zaplatíte skoro 100€..okolie Nitra Sered Galanta Trnava neni problém ani okolie..pozerám to už dva dni ,lebo som vydesena nepríjemne prekvapená a fakt neviem..pozerám kliniku brilldent majú celkom schopné ceny keďže majú zmluvu so ZP..nejaké rady ,skúsenosti? Neviem keď tu bude niekto písať že to mám písať inde tak prosím poučte ma ,nepíšem sem skoro nikdy len toto je vec ktorá nepoteší žiadneho človeka a ani peňaženku..ďakujem 🙏🏻🥺

lyonesska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninah1486
22. jan 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som velmi spokojna na zubnej klinike zubkove vily, pocitaj s tym ze ked chces mat zuby spravene kvalitne tak to proste bude cosi stat