Ahojte viete mi odporučiť zubára/zubárku v okolí Nitry prípadne Nové Zámky? Ďakujem
Dr lapajova. Od augusta prechadza od hranaiovej do inej ambulancie a buduje si “rajon.”
Bola som u nej parkrat a pacila sa mi, precizna, pozorna.
Len to bude vsetko na priamu platbu bez poistovne.
Odporucam Good dentist, pozri na fb. Perfektny kolektiv, maju vsetko v ambulancii, naucia spravnu zubnu hygienu, dokonale opravia zuby bezbolestne a potom clovek chodi uz len na preventivky. Je to sukromny zubar ale taky pristup som nezazila u ziadneho lekara na slovensku. Mddr. Imrich Bujna👌
Rozdiel medzi sukromnym a statnym zubarom je v tom ze statny ti urobi preventivku za 10 minut a najde 1-2 kazy a rychlo vyvrta. Sukromny ti urobi aj skusovy rontgen lebo na velkom su neni vidno medzizubne kazy, umrtvi ti to a az potom opravuje zuby lebo tak moze pekne vyvrtat cely kaz. Ja som u statneho mala zuby “v poriadku” a ked som presla sem tak pekne mi pan doktor naratal na rontgene 9 medzizubnych kazov, vsetko vysvetlil a dohodli sme sa ze postupne budeme vsetko opravovat podla mojich financnych moznosti.
Wiwadent v NZ jednoznacne
v Nitre som obvolávala milión ambulancii , berú len kliniky, ak ti nie je ľúto dať 100€ za vytrhnutie zubu alebo 200€ za plombu. či ako to tu píšu mamičky. skús aj v dedinách, tam zvyknú mať aj prijateľnejšie ceny, len otázne je, že či ťa vezmú ak nemáš v konkrétnej obci trvalé bydlisko.