Ahojte, mate skusenosti s touto skolou? Viete porovnat a povedat, ci je to lepsie, horsia, rovnaka skola ako ine v Nitre?
Nejde mi o nic extra, nemam nejake nadane dieta. Ale rada by som ho dala na skolu, kde ucitelky idu s dobou aj napriek nasemu zastaranemu skolstvu, osnovam... Kde to pre ne nie je len o tom oducit si potrebne, ale kde sa ucitelky trochu aj snazia a praca ich bavi.
Alebo aka ZS v Nitre to splna? Dakujem.
Syn tam chodil prvé 4 roky, potom prestúpil na Nábrežie mládeže do hokejovej triedy. My sme boli veľmi spokojný s touto školou, určite ju odporúčam. Po prestupe bol veľmi dobre pripravený, mal tam dobrý základ najmä matematika a slovenčina. Dokonca biológiu mali jeden rok v AJ.
Mne tam chodia 2 deti a som velmi spokojna. Skola je technicky velmi dobre vybavena, zameriava sa na vyucbu cudzich jazykov, na 1.stupni mali prirodovedu dvojjazycne (pri pisomkach boli anglicke slovicka len za plusove body, zaklad bol v slovencine). Pre mna bolo rozhodujuce to ze uz v 5.rocniku sa ucia druhy cudzi jazyk - nemcinu alebo spanielcinu + dali nam na vyber aj francuzsky jazyk ale nebol o to zaujem. Riaditelka skoly ide s dobou. Urcite v kazdej skole sa najde ucitel ktory ti nemusi vyhovovat a tiez nemoze byt vsetko na 100% . Kazda skola ma plusy aj minusy, ale ja skolu urcite odporucam.
Osobne som navštevovala tuto skolu celých 9 rokov a mám na ňu pekne spomienky 🙂 môžem len odporučiť 🙂
Ako si aj sama napisala, že je to dost aj o učiteloch - to, ktorý kde sa ako snazi, Ti neviem presne takto povedat, ..... to moze byt , hlavne na prvom stupni to tak byva, ze je uplne skvely ucitel, ktorý tých prvacikov potiahne az do 4.roku, tam je to fakt velmi na tej osobnosti ucitela, ani nie na skole.............uz potom na 2.stupni ja vnimam celkovo aj taku atmosféru skoly...Inac nepoznam vsetky skoly, len niektore, na ktore chodi niekto zo znamych alebo od nas....ZS Pribinu je podla mna dobrá skola, ma dobre vybavenie, zabezpecuje kvalitnu vyucbu, a naozaj je zamerana na tie jazyky. okrem AJ, NJ sa vyucuje aj ŠJ a neviem ci nie aj RJ.... Niekto preferuje mozno viac pohodovu skolu, alebo ako by som to napisala 🙂 Aj od toho zavisi, ci preferujes vacsiu skolu - poznam kamosku, ktorej syn chodi na Benkovu a velmi si to chvali, ja napr.preferujem mensie skoly....V tomto sa mi páči Tulipánova, je to asi taká stredna skola, ale tým, ze je to tam rozdelene tusim do troch budov, napr. viem ze prvý stupen je v jednej budové, vacsi ziaci osobitne.. je to taká ina atmosfera, a to prostredie okolo tam nádherné - darmo, ZS Pribinu v centre mesta nemá také moznosti, ale co sa tyka jazykov, zs pribinu je urcite lepsia... ps. Ja ked som hladala o skolach, ked sme vyberali zš, tak je celkom zaujimave a napomocné poprezerat si aj ich stránky, aké aktivity tam majú, fotky, akcie, celkovo aktivitu na stránke....................... Nabrezie mladeze (inac skoly , ktoré maju sportovu tradiciu su fajn), na tu som pocula kedysi chválu, ze je kvalitna, ale uz neviem, ale to je uz tiez takých vacsich skol.
ZŠ sv.Svorada a Benedikta....tam sú učiteľky empatické, aj vidno,že ich to baví. Osobne som tam nemala so žiadnou problém,mali ľudský prístup.
No je to cirkevná škola, teda treba rátať s modlitbou pred a po vyučovaní, žiadne necudne oblečenie 😂 či ako to povedať a žiaden satanizmus 🙃