Ahojte. Prosim Vas, komu chodi dieta na zs Janikovce? Prvacikov bude mat p.uc.Buranska, komu ucila dieta? Aka je?❤Maju v areali skoly nejake ihrisko kde chodi druzina? Dakujem
Dakujem pekne za odpoved.
Skôr maminky co majú skúsenosti by pomohlo...
@leontinka27 ano viem..na zapise boli dve p.uvitelky z janikoviec len tie nebudu mat prvacikov tak som veelmi zvedava jaka bude p.ucitelka ...
Ja keď som bola práveže tam bola ta co ich bude mať a je veľmi milá a dobrá
Chodí mi tam syn škôl je super taká rodinná . Pani učiteľka Buranska je úplne v poriadku na prvákov sa teší . Mne veľmi vyhovuje malí počet detí v triede vedia sa im viac venovať a všetky deti zo školy sa poznajú
Dakujem vam velmi krasne;) ja vsetko velmi prezivam ;))) uz sa tesime sa na septrmber;)
Učiteľky budú mať z teba radosť. 😅 Vieš koľko je prvákov na Slovensku a na celom svete? Pánečku. Poďme hľadať najlepšiu školu a učiteľku pre nich. Nauč dieťa poslúchať, slušne sa správať, byť sebestačný na WC, správne držať ceruzku a pero a zhlboka dýchaj. 🙂
Dobrý deň mne tam síce dieťa ešte nechodí ale tiež zvažujem. Majú školský dvor dolu pod briezkom plochu na hranie. Cvičia v triedach keď je zima. Učiteľka je fajn ale sto ľudí sto chuti... A detičiek bude cca 13. Niekto si chváli niekto nadáva tak ako všade.