Ahojte, mate neake skusenosti s vyberom nosnych s krcnych mandli u deti v Nitre? Mam 2,5 rocneho chlapca a chcu mu to robit v celkovej anesteze, tak by som bola rada ak by mi dal niekto neake recenzie.
My sme boli v Medicentre Piešťany na odporúčanie detskej pediatričky, lebo tam robili v anestézii a vybrali tak, že už by nikdy nemali dorásť. A veľká spokojnosť s prístupom. Neboli ani po roku nie sú žiadne problémy.
My sme boli v Leviciach u doktora Csendesa. Ak mate moznist takto cestovat, urcite odporucam. Rano nastup, doobeda vyber mandli v celkovej tiez (dcera mala 3r), poobede sme sli domov. Cely cas som bola s nou, dokonca som mohla aj na salu, kym ju uspali, az potom som sla na izbu cakat, kym ju donesu zo zakroku. To bol ale predpandemicky stav. Doktor je velmi profesionalny s prijemnym pristupom k detom.
Mne osobne vyberali krčné mandle v Nitre,bolo to pár rokov dozadu ,celková anestéza ,žiadne komplikácie ,asi týždeň som sa nemohla normálne najest bez flectoru,ale inak v poriadku,rýchlo sa to zapojilo 🙂
@misscelaneous prosím vás robia tak aj tonzilektomiu ?
@katka1323 zdravim,mohli by ste sa mi opros.vas pekne, ozvat do spravy sukromnej,ohladom.vyberu mandli v nitre,dakujem
@katka1323 nemám skúsenosť ale pripnem sa