Ahojte, viete mi prosím poradiť všeobecného lekára v Nitre? Rozhodujem sa medzi MUDr Matta, na ktorého som čítala dobre recenzie a MUDr Mária Kukova, ktorej by som patrila podľa obvodu. Ak máte s niektorým z nich skúsenosť, napíšte mi prosím. Ide mi o to aby nebol náladovy, neochotny nervózny, ci sa zaujíma o pacienta, či rieši preventívne prehliadky, je ochotný poslať na vyšetrenia. Moja bývalá lekárka nikdy prevenciu neriešila, nebola ochotná pacienta nikam poslať len od dverí predpisovala lieky. Dakujdm
@lubka261 na preventivky sa vzdy objednava.som uz zopar rokov u neho a nikdy ma na preventivku nevolali
@malinovka333 A teba nikdy nevolali? Objednávas sa sama každé dva roky? Teda ak chodíš pravidelne asi preto ti neposielaju predvolanie. A si s ním spokojná? Robí aj vstupné prehliadky? Teraz neviem keď je táto situácia ci by ma zobral aspoň zaregistrovať a kartu by si vypýtal od mojej terajšej lekárky. Potrebujem ju už vymeniť aj kvôli dochádzaniu.
@luckan123 ja som nikdy nebola este na preventivke a ani ma nevolali zato mi je to divne 🤪🤣
@lubka261 Z toho si nič nerob lubka ani mňa by to nenapadlo tiež by som tam proste išla a nevolala si. Len je blbé ze načo zbytočne prehanaju ľudí v čase pandémie, uz ta mali zobraz keď si tam prišla, to je taky neseriozny prístup. A od kedy si u neho? Čaká sa u neho dlho?
@malinovka333 A od kedy si u neho? Asi to bude tým ze na preventívky vola len tých ktorí už na nej boli ako lubka 261, ma ich v zozname a po čase sa im pripomenie. A ty keď si nebola ani raz, tak ta neeviduje, možno je to tak. A inak si spokojná s jeho jednaním?
@lubka261 no ja tiez tak.a som s nim spokojna aj nema problem niekam poslat na odborne vysetrenie.co predtym dr chel do mna pchat len tabletky bez akehokolvek vysetrenia.diagnozu stanovil len tak z brucha a nechcel poslat na nijake vysetrenie