Všeobecný lekár MUDr. Matta alebo Kuková

luckan123
28. jan 2021

Ahojte, viete mi prosím poradiť všeobecného lekára v Nitre? Rozhodujem sa medzi MUDr Matta, na ktorého som čítala dobre recenzie a MUDr Mária Kukova, ktorej by som patrila podľa obvodu. Ak máte s niektorým z nich skúsenosť, napíšte mi prosím. Ide mi o to aby nebol náladovy, neochotny nervózny, ci sa zaujíma o pacienta, či rieši preventívne prehliadky, je ochotný poslať na vyšetrenia. Moja bývalá lekárka nikdy prevenciu neriešila, nebola ochotná pacienta nikam poslať len od dverí predpisovala lieky. Dakujdm

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malinovka333
29. jan 2021

@lubka261 na preventivky sa vzdy objednava.som uz zopar rokov u neho a nikdy ma na preventivku nevolali

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckan123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckan123
autor
29. jan 2021

@lubka261 A ty sama si nezadala o objednanie, to ti poslal sám od seba? A vlastne si tu prehliadku doteraz neabsolvolala, iba ta otočili s tým ze ich nerobia? Fakt divne jednanie. A co si máš zavolať dodatočne a objednať sa? Inak a dokedy ich nebudú robit?

luckan123
autor
29. jan 2021

@malinovka333 A teba nikdy nevolali? Objednávas sa sama každé dva roky? Teda ak chodíš pravidelne asi preto ti neposielaju predvolanie. A si s ním spokojná? Robí aj vstupné prehliadky? Teraz neviem keď je táto situácia ci by ma zobral aspoň zaregistrovať a kartu by si vypýtal od mojej terajšej lekárky. Potrebujem ju už vymeniť aj kvôli dochádzaniu.

malinovka333
29. jan 2021

@luckan123 ja som nikdy nebola este na preventivke a ani ma nevolali zato mi je to divne 🤪🤣

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matus7030
30. jan 2021

@luckan123 nečítala som všetky príspevky vyššie. Mudr. Kuková je už rok na dôchodku. Jej obvod aj ambulanciu prevzal Mudr. Lipták.

luckan123
autor
30. jan 2021

@lubka261 Z toho si nič nerob lubka ani mňa by to nenapadlo tiež by som tam proste išla a nevolala si. Len je blbé ze načo zbytočne prehanaju ľudí v čase pandémie, uz ta mali zobraz keď si tam prišla, to je taky neseriozny prístup. A od kedy si u neho? Čaká sa u neho dlho?

luckan123
autor
30. jan 2021

@malinovka333 A od kedy si u neho? Asi to bude tým ze na preventívky vola len tých ktorí už na nej boli ako lubka 261, ma ich v zozname a po čase sa im pripomenie. A ty keď si nebola ani raz, tak ta neeviduje, možno je to tak. A inak si spokojná s jeho jednaním?

luckan123
autor
30. jan 2021

@matus7030 Ahoj, to som netušila, hľadala som komu patrím podľa obvodu a vyhľadalo mi jej meno. Ty si k nej chodila? A teraz teda patríš pod MUDr Liptáka Maroša?

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malinovka333
30. jan 2021

@lubka261 no ja tiez tak.a som s nim spokojna aj nema problem niekam poslat na odborne vysetrenie.co predtym dr chel do mna pchat len tabletky bez akehokolvek vysetrenia.diagnozu stanovil len tak z brucha a nechcel poslat na nijake vysetrenie

matus7030
30. jan 2021

@luckan123 áno chodila som k nej, teraz chodím k Liptakovi. Videla som ho za ten rok iba 1x našťastie. Je tam ale super sestrička, ktorá tam za ňho kopec vecí povybavuje.