Dievčatá, je to pravda, že jasnovidec - veštec Thomas z Nitry zomrel?...Dakujem za informácie
niekde som tu zachytila. že nejaký veštec Thomas zomrel v decembri minulého roka ...možno to bol ten, o ktorom píšeš
@anitta98 ona sa pytala ci umrel.. a nie ci niekto veri veštrcom. taktiez sa mohla spytať či je pravda ze umrel Ferko, ktoreho bežne unasali ufoni 😂
Thomas Ross nezomrel
Neviem priezvisko toho vestca Thomasa, ale bol taky pevnejsi a sidlil na Coboriho 2 v Nitre, nie ten cez internet. Neviete co je s nim? Znami mi hovorili, ze sa neda dovolat na jeho t.c.
Nemyslim Thomasa Rossu. Tento Thomas posobil okrem Nitry aj v Bratislave. Za akekolvek info budem vdacna
@kamila1999 presne tohto Thomasa som myslela aj ja...tiez sa nemozem dovolat😥
Ano zomrel. Bolievala ho hlava, doktorka mu dala len lieky od bolesti a nakoniec zomrel.
@monikamama dakujem za info
@sasika76 Chcem len napisat, par veci.1.Ano,bohuzial ,pan Thomas umrel po operacii tumoru.2.Thomas Ross z Nitry si úplně náhodou vybral svoj zavadzajuci pseudonym,evokujuci znameho jasnovidca a nech sa mu podla toho aj dari.3.Mila Anitta 98,nemate ani potuchy,co ten clovek vedel,hlavne,ze Ste sa zapojili.4.Aspon takto pomyselne dakujem Thomasovi za jeho podporu ,pomoc a vynimocnost a zelam rodine vela sil.
@degva žiadny zavádzajúci ani evokujúci názov alebo meno nemá, on sa tak naozaj volá.
@degva dakujem este raz za informaciu..Thomas bol naozaj vynimocny clovek. Mala som tu cest sa s nim raz stretnut a bola som z neho fascinujuca a ohromena. A keby ste vedeli ako som sa na neho tesila..mala som ist k nemu aj s kolegynkou v marci. Velka skoda, ze taky mlady clovek umrel..tiez zelam vela sil, energie a zdravia jeho rodine.
@zuzuzuzka11 nuz nic v złom,ale jeho krstne meno zavadzalo ludi,kt.chceli ist k Thomasovi a zrazu są vynoril,ked uz Thomas bol davno znamy.Ok,mozno nahoda🙊Dnes uz je to jedno.
@degva nezavadzalo, jeden aj druhý mali svoju klientelu dlhé roky. Ja chodím k tomu Rossovi a som spokojná vždy. Mne sa nič od Martina Fabryho- ktorého len prezývali Thomas! nesplnilo. Iba toľko uvediem.
@zuzuzuzka11 Dobry den,date mi na neho cislo? Ja som bola pred 6rokmi u Thomasa(vtedy vestil v Polygone),ale netusila som,ze su dvaja.To ten zomrel?Dakujem.
To naozaj niekto verí takým ľuďom, ach bože môj to sa potom nečudujem že ľuďom tak hrabe