Ahoj, da sa posunut z administrativy v uniqa nitra do it sektoru v tej istej firme? Mate niekto skusenosti ? Ako to tam chodi ? Aky tam je kolektiv ? Co zvysovanie platu ponukaju 1000 eur brutto zvysia po case ?
@melanta ona asi myslí na Uniqa gsc, je dcérskou spoločnosťou poisťovne. Sídli v Nitre a zaoberá sa vývojom softvéru, ponúka rôzne IT pozície. Nemyslím, že sa tam pracuje na živnosť.
@podarena1 Syn tam brigáduje ako študent IT. Bohužiaľ na otázky ti neviem odpovedať. Syn dostal notebook a pracuje z domu. Na kolektív si nesťažuje.
@dennkka nič to nemení na to, že ak má zručnosti na IT pozíciu, môže sa hlásiť priamo na IT pozíciu. Ak nastúpi do administratívy a bude chcieť prejsť na IT pozíciu, absolvuje rovnaký pohovor ako externí kandidáti. Ale nepíše, či nastupuje do Uniqa GSC alebo do Uniqa, keďže Uniqa má aj obchodné riaditeľstvo v NR.
Pytala som sa jasne, logicke je keby som mala zrucnosti na it tak sa hlasim tam a ked nemam tak som sa pytala ci sa tam da nejak posunut aj z administrativy ze ci nejak zaucia to je vsetko ja potrebujem niekoho kto tam uz robi.. ide o gsc
@podarena1 ak chces ísť do IT sektoru, robíš pohovor ako aj každý iný z vonku. Nedá sa presunúť z cbs na IT a už vôbec nie keď nemáš vlohy IT...ak ich máš, a prejdes pohovorom určite uprednostňujú svojích.
Ak pôjdeš na administratívu tam sa nejak nedá niekam posunúť..Max z oddelenia na oddelenie, prípadne na teamleaderku
Ahojte, naskytla sa mi ponuka robiť klientského poradcu UNIQA. Bude sa vo veľkej miere vyžadovať hľadanie nových klientov ak v ponuke je uvedená len starostlivosť o nových aj existujúcich klientov? Vďaka.
Prosím, vedel by mi niekto povedať, čo je to za prácu v Uniqa GSC referent administratívy s nemeckým jazykom? A ako prebieha pohovor? Ďakujem
@viola13 pohovor je v nemeckom jazyku a práca je taká že nahadzuju sa zmluvy rakúskej Uniqi do systému a tak
@kukulienka83 a nemecký jazyk treba na komunikatívnej úrovni? čiže sa telefonuje s rakúskymi klientami?
@viola13 ja som tam bola, síce len necelý mesiac, dostala som lepšiu pracovnú ponuku. Pohovor bol v nemčine a ako aj píšu vyššie, nahadzujes do systému zmluvy (ja som bola na oddelení, kde sa robí PZP vozidiel a havarijné poistenie). Vtedy (2017) sa tam nevolalo, bola to back office pozícia.
@viola13 poznám baby, ktoré sú tam roky a sú spokojné. Minule som sa rozprávala s bývalým spolužiakom z výšky, ten tam robí cez 10 rokov a vravel, že majú aj home office, tiež je spokojný.
@petronela1985 ďakujem pekne za odpoveď
@viola13 len na vsetko mas normy musis nahodit do systemu urcity pocet zmluv cim dlhsie tam si tym viac a mas normy aj na chybovost treba robit rychlo a bez chyb co je narocne pretoze robis s cislami je toho kvantum na ucenie dlho sa skolis a v podstate to nikde nevyuzijes, malokto tam ostane preto stale hladaju, je aj home office ale je to k nicomu kedze si ledva stihnes spravit kavu. Pozitivum je nemusis odrobit cely den ale na konci mesiaca ti musia hodiny sediet takze ta to dobehne. A este je flexi prac cas ze mozes zacat od siestej az do deviatej do dohode s veducou sa da aj neskor.
@podarena1 vies mi prosim napisat o tej praci nieco viac? Bola som na urade prace na prezentacii. Bol tam aj kratky individualny pohovor s personalistkou. Celkom ma to zaujalo. Povedala ze nemcinu mam celkom v pohode. Ale na telefonovanie v nemcine sa urcite necitim. Je tej roboty tak vela ze aj na Home office sedis prikovana ku stolicke 8hodin?a vraj vela nadcasov treba robit?
@podbel2512 podľa toho že na aké oddelenie dostaneš...kranken,haft alebo do dcérskej spoločnosti Skaly...a samozrejme že aká si šikovná
@sannin pracujes tam?
@podbel2512 áno
@sannin v Nitre? Mozem par otazok?
@podbel2512 áno v Nitre, môžeš odpovedám keď viem každé oddelenie nepoznám
@sannin umoznuju skrateny uvazok? Pani z personalneho mi povedala ze velmi nechcu davat. Ale v inzerate to maju.
@podbel2512 to bude asi pravda čo ona povedala, treba s nimi osobne dohodnúť si myslím, ja nikoho nepoznám inak kto má tam skrátený úväzok
@sannin a robite vela nadcasov?
@podbel2512 to podľa oddelenia...na haft čo je vlastne PZP nie sú nadčasy...na kranken sú povinné nadčasy a na Skaly ľubovoľné nadčasy keď umožňujú
@sannin robis aj z domu?
@podbel2512 áno
@sannin a ako casto mozte robit z domu?
@podbel2512 je to veľmi individuálne... normálne je to na 50-50 ... ale keď si z ďaleká tak na 75%...zavisy od gl... letné prázdniny na 80% a zimné teraz bolí na 100
Uniqa ako väčšina bánk a poisťovní na Slovensku má centrálu v BA. Ak máš predpoklady a CV na to, aby si robila v IT sektore, prečo sa nehlásiš priamo tam? Samozrejme, hlásiť sa tam môžeš aj keď budeš robiť administratívu v NR, ale šanca na miesto bude viac menej rovnaká akoby si sa hlásila z vonka. Proste vyberú najlepšieho kandidáta. K platu asi len toľko, že bude ťa platiť priamo Uniqa alebo nejaký manažér, oblastný či regionálny? A bude to klasický TPP alebo živnosť? Ak TPP, nejaký výrazný platový posun by som nečakala. Ak ide o živnosť, môžeš si zvýšiť príjem predajom poistenia alebo posúvaním klientov na maklérov.