Svadobné foto, keď prší - Nitra

denisamalickova
28. aug 2021

Zdravím, viete niekto o peknom mieste kde sa dajú fotiť svadobné fotky, keď prší? V Nitre najlepšie alebo v blízkom okolí. Ďakujem

simkids
28. aug 2021

@denisamalickova neporadim sice priamo v nitre, ale mali sme take pocasie. Velky svetly dazdnik a kludne sa mozte fotit aj s nim v dazdi, pripadne nejaky podchod ak mate v centre mesta, vinaren, kaviaren (zavolajte si tam vopred), altanok niekde vonku ak mate, moznosti je vela, skuste pouvazovat, pripadne ak mate skuseneho fotografa, tak by mal dat sam nejake napady podla skusenosti

surama
28. aug 2021

@denisamalickova Ja ti fotenie v dazdi neradim. My sme tak mali a bolo to hrozne...saty mi zmokli, vsade blato, ani sme si to nevedeli uzit, len sme trpli nech to mame za sebou...aj tie fotky tak vyzeraju.

luci_ba
29. aug 2021

@denisamalickova my sme mali svadbu sice daleko od Nitry, ale fotili sme sa v parku kde bol aj kaštieľ. Pre prípad dažďa som vybavila fotenie v tomto kaštieli a napriek tomu, ze bolo krasne slnečné počasie, mame par fotiek aj z kaštieľa a su nádherné 🙃 skus popozerať niečo podobné

edita18
29. aug 2021

@denisamalickova skúste sa spýtať v kaštieli v Mojmirovciach, alebo v Topoľčiankach, vie, že aj tam sa chodia fotiť.

lienka9
29. aug 2021

@denisamalickova ak radi citate skuste sa popytat napr martinus/pantharei,kamarati knihomoli sa takto fotili a krasne fotky,pripadne v nejakej stylovej kaviarni,alebo v nejakom vasom oblubenom mieste skuste sa popytat aj v nejakej galerii ci by im to nevadilo a mat takto zalozny plan na interier v zlom pocasi.my sme sa fotili v parku v galante.da sa vnutry v kastieli aj v parku-takze v kazdom pocasi,aj ked je to trocha dalej..

sashiik
10. sep 2021

@denisamalickova ahoj toto som našla na internete chateau Oponice . Ja by som interiérove fotenie zvolila tu . Alebo sa mi na foto páči aj biskupský hostinec v parku.

bucko555
10. sep 2021

Ja som sa fotila v Nitre pri hrade ale mali sme vybavené Mojmírovce ak by náhodou pršalo