Nemal nahodou niekto svadbu len tak na nejakej chate, objednany catering?
@janetinka27 a na akej chate ste to prosim ta boli?
@sima3213 som z martina, my sme boli na bystricke pri martine
My sme mali svadbu teraz v lete tiez v kulturnom dome, ale na takej dedine, ze tam dokopy niec nie je. Len kvoli rodine sme to takto chceli, aby nemuseli cestovat za nami priamo do Stiavnice. Tiez sme vyuzili sluzby cateringu, ktory spomina aj dzejsik a musim suhlasit s jej slovami. Vsetko zabezpecili a doniesli. Ozaj sme sa my nemuseli o nic starat. Nemusis ich mat ani nikde poblizku, pretoze akcie robia po celom Slovensku.
@tropkica mohla by si mi posunut kontakt pripadne? caka nas svadba buduci rok, viem, ze terminy byvaju vybookovane, tak by som to chcela vybavovat uz teraz. nejake cateringove fimy sme uz oslovili, ale nie je na skodu si spravit prehlad, kto nam vie co ponuknut. a ked hovoris, ze robia svadby kdekolvek na Slovensku, tak to je super. neboli by sme obmedzeni tym, ze musim hladat len v nasom okoli. svadba by sa konala v Nitre, ak by bola takto info podstatna.
To radsej nie, kontakt sem priamo pridavat nechcem. Neviem, ci to nie je v rozpore s nejakymi pravidlami. Ale ked si vyhladas ich stranku, tak tam je moznost zanechat im spravu. Alebo kludne aj na facebooku vyskusaj, tam su tiez. Hej hej, to sa mi paci, ze po celej krajine vedia urobit eventy. Takto ked si bola napriklad na nejakej svadbe na zapade a pacilo sa ti ako to mali cele zariesene cez catering a tiez by si nieco take prijala, tak nemusis hladat niekde inde, ak si z ineho kraja, ale vies ich tiez vlastne oslovit.
@tropkica no vidis, to mi nenapadlo, ze ci sa to vlastne moze. pozrela som si to tam aj tam a napisala spravu na fb a aj mail. tak teraz cakam, kym sa mi ozvu naspat. teraz som napisala, tak uvidime, ci este dnes pride odpoved. velka vyhoda, ze vedia vsade prist. to by aj dopredu prisli na nejaku obhliadku? ci len potom rovno na hotovu vec? a oni su odkial vlastne, ze sa im to takto vyplati behat kade tade?
No ved to, ze to ani ja neviem. Nevidela som tu zatial nikde zverejnene cisla a kontakty. Tak to ani nepokusajme pre istotu. No vidis, staci len popozerat a to lahko najdes. Tam sa vacsinou da vyhladat vsetko, co clovek potrebuje a keby nie, stale tu mame stary dobry gugl. To zalezi ako sa dohodnes. U nas to nebolo nutne, pretoze mi hovoril, ze vie to je, vie ako to tam vyzera, takze nepotebuje dopredu priestory vidiet. Mozno by postacili aj nejake fotky poslat alebo take nieco. Ale oni robia fakt vela takychto akcii, tak tie miesta uz poznaju niektore, ze sa vracaju na niektore viackrat. Oni su od Partizanskeho, nejaka dedina tam kusok. Nenapadne mi just teraz, ako sa to tam vola. Moc tieto smery nepoznam.
Tak zalezi ake podmienky mas na mysli. Ohladne tych priestorov je to takto, ako som ti napisala. My sme chceli hlavne jedlo a obsluhu mat vyriesenu cez catering, aby som sa nemusela potom este starat na dalsi den o to, ze kto to cele sprace. Toto tiez robia teda vlastne oni. Nielen to, ze nachystaju vsetko, funguju pocas svadby, ale potom teda aj poupratuju svoje veci. Cize vlastne vsetko, pretoze aj vyzdobu som si nechala od nich spravit.
@sima3213 ano, my sme tak mali. objednali sme si jedlo aj obsluhu z restauracie, oni tu chatu uz poznali z inych akcii. prisli vopred skontrolovat vybavenie, obrusy, pribory, taniere, pohare, ci je vsetkeho dost. co chybalo, doniesli. doniesli hotove jedlo a vyhrievacie podnosy, urobili privitanie novomanzelov, obsluhovali ludi, otvarali flase atd. prisli aj na druhy den, co bolo este treba, vsetko podla dohody, boli sme spokojni.