Ahojte žienky, máte prosím niektorá praktickú skúsenosť so súkromným detektívom na sledovanie neverníka? Najlepšie okres Nitra. Ďakujem za príspevky k téme, svoje dôvody tu zverejňovať nebudem.
Chceš vyhadzovať peniaze na súkromného detektíva len aby si zistila, či ťa muž podvádza?
ja Ťa v tom podporujem, určite lepšie ako žiť roky v klamstve. Je to síce pre silné žalúdky, ale v konečnom dôsledku tým že to zistíš to bude iba pre Teba dobré.
https://www.sukromny-detektiv.eu/nitra.html#Art... toto som našla .. ale osobne skúsenosť nemám. držím palce !
@banderaska29 ďakujem, toto som našla aj ja, len či niekto má praktickú skúsenosť napr. S nimi. Ďakujem, viem čo to obnáša.
aj ja, viem čo prežívaš, držím Ti palce a veľa síl už to, že si sa to rozhodla riešiť, je prvý veľký krok a máš môj obdiv, niektoré ženy vedia a tušia ale radšej aj čušia....
@banderaska29 ďakujem ❤️. Z hier na slepú babu som dávno vyrástla a nemám čo stratiť.
Držím ti palce ,úplne súhlasím s tvojim rozhodnutím riešit to .❤
Ahojte, sukromny-detektiv.eu môžem odporučiť po osobnej skúsenosti. Je to firma z BA, ale majú ľudí aj v NR. Dá sa s nimi dohodnúť na rozumnej cene a pracujú naozaj svedomito.
Ahoj, no čo, najala si detektívov? Zistili ste niečo ?
@banderaska29 áno, najala. Nezistili však nič. Lepšie povedané ...nezahýba.
Tak to je ten lepší prípad 🙂
To také existuje?