Súkromné jasle/centrum na stráženie náročnejšieho 2-ročného dieťaťa

10. sep 2024

Ahojte, mate prosim skusenosti s niektorym z opatrovateľ.centier (alebo ako ich nazvať) v Nr pre deti medzi 2.-3.rokom? Viem, ze existujú pr. jasle Drobček, adaptacny program Myška Bibka, jasle Little Bunnies… Máme trošku náročnejšie 2roč. dieťa - sikovne, rozprava, odplienkovane, respektuje pokyny…, ale velmi nesmele v kolektive deti, skor uzkostnejsie (pri dospelych uplne ok), potrebovali by sme na uvod skor mensi kolektiv s empatickymi pani ucitelkami. Je jedno v ramci Nr kde to bude, financie nie su problem.

fidelite
11. sep 2024

Ahoj. Ja mozem odporucat Jasle Bambi. Moj maly tam je od 8 mesiacov, uz ma vyse 2 rokov a tiez je skor individualista a teda nepocuva ani pokyny, ale su tam velmi snazive a trpezlive. Deti je spolu okolo 20, ale maju ich vacsinou podelene po skupinkach na rozne aktivity podla veku. Tak skus zvazit a prinajmensom s nimi hodit rec. Neviem, ci maju momentalne volne miesto. Jasle su na adrese Janka Krala 25. Maju FB stranku, kde si vies.pozriet niektore aktivity a pod.

autor
11. sep 2024

@fidelite dakujem, uz som okolo nich isla nahodne 2x cestou z Paroviec, veru nazov registrujem, ale viac nie.
Znie to velmi dobre, popytam sa aj tam❤️

fidelite
11. sep 2024
autor
11. sep 2024

@fidelite jeeej, dakujem krasne🥰