Strihanie psíkov - Nitra

el001
7. mar 2021

Dobrý deň prosím vás nevie niekto či nepoznáte niekoho kto mi ostriham psíka aj teraz? (Yorkshirku) kľudne aj u mňa ďakujem za každú jednu radu nože byť aj salón ak niekto pracuje

nika_val
7. mar 2021

Ak by ti nevadilo dochádzať kúsok od NR (ale tuším sa s ňou aj dá dohodnúť že by prišla k vám) tak na fb Strihahanie A Úprava PSOV okr. NITRA-Podhorany

zuzanamatova123
7. mar 2021

Táto pani stíha malich a stredných psov zo zbehov váze šoková 0948530778

el001
autor
7. mar 2021

@nika_val ďakujem pekne bola som i nej veľmi príjemná aj krásna práca moja malá je už konečne spokojná 🥰

nika_val
7. mar 2021

@el001 ja som k nej začala chodiť ešte keď sme bývali v NR a bola som s ňou natoľko spokojná že sme k nej dochádzali až zo SC 😊 vždy psíka tak ukludnila že si nechal všetko spraviť aj pazúriky, vytlačiť žlazy a ostrihať sa takže maximálna spokojnosť 🙂

el001
autor
7. mar 2021

@nika_val ja som jej písala správu nech neruším v nedeľu hneď na otočku mi volala a taká bola úžasná že sme hneď aj mohli dôjsť trvalo to cca 40min a vrátila mi moju lásku ale krásne upravenú 🥰 a za tú cenu 👍 takže už sme si našli novú pani kaderníčku veľké ďakujem za odporúčanie

nika_val
7. mar 2021

@el001 tak som rada že ste spokojná 😊 ja vždy keď som jej volala tak sa snažila vyhovieť maximálne, dať čo najskorší termín..a vyhovela úplne v strihu aký sme si povedali, poradila ak bolo treba 🙂