Stomatochirurgia Nitra FN

mirinka227
8. feb 2024

Dobrý večer. Nevie niekto náhodou ako to je na stomatochirurgii, viem ze pacient príde a po prehliadke ho objednajú, ale keď ma zub už bolí, či nedajú skorší termín. Sestrička mi do telefónu povedala, že dávajú májové termíny... Ďakujem

kamila1999
8. feb 2024

@mirinka227 tiez som tak bola, isla som na vysetrenie a tiez dost bolestive. Dr. ma objednal skor, da sa s nim, dobry odbornik, velmi mi pomohol. Neviem ci to tam stale tak funguje, 1.krat ked som tam isla, davaju sa casenky, dos skoro rano tam treba ist, aby sa usla.

matus7030
9. feb 2024

@mirinka227 odporúčam ísť do Trnavy, ak nemáte problém trošku vycestovať.

domiklik
9. feb 2024

@mirinka227 bohužiaľ tam to systém nemá... Dovolať sa nedovolas a keď prídeš osobne objednajú ta o pol roka. My sme nakoniec skončili v Ružinove, meno si už nepamätám ale bolo to dobre.

derdia
9. feb 2024

@mirinka227 prosim ta len tam nechod. Ja som tam bola. Skoro som sa pogrcala. Objednaj sa radaej do surian Starzyk tam ti to spravia za 55 eur, poistovna preplati a v cistote. Nr je hnus. Necistia to tam. Ja som dostala obrovsky zapal tam. Posadili ma do kresla kde bolo kopec krvi, a naplute v umyvadle..a to mi ta mila sestricka povedala, ze u nich sa nevypluva teraz lebo je covid...hygiena hnus.

mirinka227
autor
9. feb 2024

Ďakujem za odpovede, fuu no tak mám nad čím rozmýšľať. Napríklad muž bol v Topoľčanoch, on si chválil tam, tak aj tak som rozmýšľala... Uvidíme..

mirinka227
autor
17. feb 2024

@matus7030
@derdia
@domiklik
@kamila1999 Zdravím, tak už mám po tom. Boli sme dnes v Topoľčanoch, pán doktor milí, ale teda sedela som v kresle asi pol hodinu a použil na to všetky možné prístroje, kliešte atd. Už som myslela, že mi to nevyberie, zub bol polámaný, nebol poriadne výdený - skoro cely v dasne, bo nemal kam rast. No po kúskoch to nakoniec vybral. Tak som už rada, že mám to za sebou.

baya7
24. feb 2024

@mirinka227 a môžem sa opýtať, koľko vás to vyšlo cenovo? ďakujem

elenita
24. feb 2024

@derdia Ahoj, mozem sa spytala, Ty si bola priamo u doktora Starzyka? Co Ti robili?

mirinka227
autor
24. feb 2024

@baya7 Ahoj. Platila som 120 €, ale čo som pozerala to už je asi skoro všade tak. Teraz ma trochu štve, ze sa to zle hojí, ale tak asi to chce iba čas....

derdia
25. feb 2024

@elenita nie ja som bola na klinike starzyk, oni tam maju rozdelene, kto robi implantaty a kto celustne atd.
Ja som ale bola u Skrypa.