Dobrý večer. Nevie niekto náhodou ako to je na stomatochirurgii, viem ze pacient príde a po prehliadke ho objednajú, ale keď ma zub už bolí, či nedajú skorší termín. Sestrička mi do telefónu povedala, že dávajú májové termíny... Ďakujem
@mirinka227 odporúčam ísť do Trnavy, ak nemáte problém trošku vycestovať.
@mirinka227 bohužiaľ tam to systém nemá... Dovolať sa nedovolas a keď prídeš osobne objednajú ta o pol roka. My sme nakoniec skončili v Ružinove, meno si už nepamätám ale bolo to dobre.
@mirinka227 prosim ta len tam nechod. Ja som tam bola. Skoro som sa pogrcala. Objednaj sa radaej do surian Starzyk tam ti to spravia za 55 eur, poistovna preplati a v cistote. Nr je hnus. Necistia to tam. Ja som dostala obrovsky zapal tam. Posadili ma do kresla kde bolo kopec krvi, a naplute v umyvadle..a to mi ta mila sestricka povedala, ze u nich sa nevypluva teraz lebo je covid...hygiena hnus.
Ďakujem za odpovede, fuu no tak mám nad čím rozmýšľať. Napríklad muž bol v Topoľčanoch, on si chválil tam, tak aj tak som rozmýšľala... Uvidíme..
@matus7030
@derdia
@domiklik
@kamila1999 Zdravím, tak už mám po tom. Boli sme dnes v Topoľčanoch, pán doktor milí, ale teda sedela som v kresle asi pol hodinu a použil na to všetky možné prístroje, kliešte atd. Už som myslela, že mi to nevyberie, zub bol polámaný, nebol poriadne výdený - skoro cely v dasne, bo nemal kam rast. No po kúskoch to nakoniec vybral. Tak som už rada, že mám to za sebou.
@mirinka227 a môžem sa opýtať, koľko vás to vyšlo cenovo? ďakujem
@baya7 Ahoj. Platila som 120 €, ale čo som pozerala to už je asi skoro všade tak. Teraz ma trochu štve, ze sa to zle hojí, ale tak asi to chce iba čas....
@mirinka227 tiez som tak bola, isla som na vysetrenie a tiez dost bolestive. Dr. ma objednal skor, da sa s nim, dobry odbornik, velmi mi pomohol. Neviem ci to tam stale tak funguje, 1.krat ked som tam isla, davaju sa casenky, dos skoro rano tam treba ist, aby sa usla.