SOŠ techniky a služieb Nitra

michaela99999
29. nov 2023

Ahojte, neviem či to sem patrí ale skúsim. Mám 15 rokov, som v deviatej triede na základnej škole a chcela by som si podať prihlášku na Strednú školu techniky a služieb v Nitre. Konkrétne by som sa chcela hlásiť na odbor "ochrana osôb a majetku". Robia sa tam talentové skúšky ktoré pozostávajú zo série psychotestov a zo skúšok zdatnosti. Pozerala som si všetky testy ktoré sa na skúškach zdatnosti robia, ale neviem či dosiahnem toľko bodov. Rada by som vedela či má niekto s touto školou skúsenosti a či sú talentovky veľmi náročné alebo sa dajú zvládnuť a celkovo či je škola "dobrá" resp. či sa to tam dá zvládnuť alebo či je "náročná". Ďakujem za všetky odpovede.

aduskalac
1. dec 2023

@michaela99999 dcera aj syn tam studovali ale iny odbor.da sa to zvladnut si myslim ved za skusku nic nedas.dcera raz pomahala pri talentovkach a vravela ze aj ona by lepsie spravila co tam boli aj taky z nadvahou a boli prijaty

babajaga1123
25. mar 2024

@michaela99999 ahoj ja som si podala prihlášku na tu školu práve teraz ale keď trénuješ koľko máš max bodov zo skúšiek zdatnosti? lebo čo som pozerala minulý rok mali 43 a v pohode sa dostali ale tie psychotesty tie ma znervozňujú pripravuješ sa na to nejako?

ana82
19. máj 2024

@babajaga1123 môžem sa spýtať ako si dopadla, syn tiež zvažuje túto školu o rok