Sakury v Nitre

paulusia
2. apr 2021

Ahojte dievčatá. Vedel by mi tu poradiť niekto z NR? Predplatila som si fotenie dcèky a túžim si ju pofotiť keď kvitnú tie ružové nádherné stromy - sakury. Nie som od NR, ale pricestovali by sme, no nemám šajnu na aký termín mám dohodnúť fotenie, resp. kedy sú v rozkvete. Vie mi niekto poradiť? 🥰🙏🙏🙏🙏🙏

katkamatka7
2. apr 2021

@paulusia koncom apríla a začiatkom mája

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulusia
autor
2. apr 2021

@kiki9871 jej zlata si, velmi pekne dakujem 😊 Fotografka ma poplasila, ze nikdy nevie vystihnut ten rozkvet, ze vzdy pride neskor, tak som si to chcela potvrdit 😊

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulusia
autor
4. apr 2021

@kiki9871 supeeeer, som velmi vdacna, ze sa mi aspon niekto ozval 😊🙏

klami6
8. apr 2021

@paulusia minuly rok boli najkrajšie v polke aprila, ku koncu aprila uz pomaly odkvitali.. Sama fotim takze viem 🙂 ale vela záleží od počasia, ci bude moc teplo alebo takto zima pripadne ak moc fuka rýchlejšie to opadne.. Treba to len sledovať 🤷

paulusia
autor
8. apr 2021

@klami6 no a presne to je nas problem 🤦‍♀️ Ani ja ani fotografka niesme z Nitry. Dala mi termin na 1.5 tak som zvedava... neviete mi poradit? Su v Nitre aj nejake alternativne miesta na fotenie? Uz ked tam docestujeme, nech to nieje marne.

klami6
8. apr 2021

@paulusia a odkial je fotografka? Akože pripadne v parku sa da pofotit, záleží co by ste chceli na fotkách aky typ.. Ale to by zas fotografka mohla trochu prezistit co kde približne 🙂 inak osobne si myslím ze 1.5.uz bude po sakurach ale tak človek nikdy nevie.. 21.4.som ich fotila vtedy boli asi najkrajšie
Ale určite tu nieco najdete ked tu budete 🙂

paulusia
autor
8. apr 2021

@klami6 dakujem velmi pekne

paulusia
autor
8. apr 2021

@klami6 neviem odkial je 😊 Neprezradila

sheba20
8. apr 2021

My si kazdorocne robime foto so sakurami. ked teraz prechadzam foto, v roku 2016 boli pekne zakvitnute uz okolo 15. 4, v roku 2017 uz okolo 10. 4, v roku 2018, 2019 aj 2020 az okolo 20.4, kvitnu tak cca 7-10 dni. Tento rok je ale dlho chladno, tak sa to urcite posunie do tej druhej polovice aprila

paulusia
autor
8. apr 2021

@sheba20 vy ste neskutocna, dakujem Vam krasne 😊 No len keby som vedela tento rok ked zacnu kvitnut, hned by sa nam lahsie zilo 😅 Ak vas napadne, mozete mi sem hodit infosku ked sa pojdete fotit tento rok 🙏🙏🙏

sheba20
8. apr 2021

@paulusia jasne, napisem 🙂 ale predpokladam ze medzi tym 20-30 aprilom by to malo byt idealne nacasovanie

paulusia
autor
8. apr 2021

@sheba20 dakujem krasne ❤

paulusia
autor
20. apr 2021

@sonidloz fuuuu ha 🙉 A my mame termin buducu sobotu. Tak snad vydrzia 🙏
Dakujem krasne za info ❤

klami6
20. apr 2021

@sonidloz pozor to je fotka z minulého roka pokial viem 🙂 viem že tam je že "už to začína" :D ale kamarátka tam býva a hovorí že ešte nekvitnú ;)

seitna
20. apr 2021

@paulusia ahoj, bola som Ti dnes odfotiť, ako to vyzerá so sakurami v Petržalke, ešte sa len začínajú otvárať puky, fotky som dala do článku na blogu, pozri si, myslím, že termín prvého bude oukej, lebo najkrajšie je aj tak, keď už trochu opadá a tie lupene sú aj na zemi ;) http://tyella.sk/fotenie-so-sakurami/

paulusia
autor
21. apr 2021

@seitna ďakujem krasne za info ❤ Neviem ale najst tie fotky 🤔

paulusia
autor
21. apr 2021

@seitna aha, mam. Krasne fotky 👌

seitna
22. apr 2021

@paulusia Dakujem ❤

sejbipi