Ahojte dievčatá. Vedel by mi tu poradiť niekto z NR? Predplatila som si fotenie dcèky a túžim si ju pofotiť keď kvitnú tie ružové nádherné stromy - sakury. Nie som od NR, ale pricestovali by sme, no nemám šajnu na aký termín mám dohodnúť fotenie, resp. kedy sú v rozkvete. Vie mi niekto poradiť? 🥰🙏🙏🙏🙏🙏
@paulusia a odkial je fotografka? Akože pripadne v parku sa da pofotit, záleží co by ste chceli na fotkách aky typ.. Ale to by zas fotografka mohla trochu prezistit co kde približne 🙂 inak osobne si myslím ze 1.5.uz bude po sakurach ale tak človek nikdy nevie.. 21.4.som ich fotila vtedy boli asi najkrajšie
Ale určite tu nieco najdete ked tu budete 🙂
My si kazdorocne robime foto so sakurami. ked teraz prechadzam foto, v roku 2016 boli pekne zakvitnute uz okolo 15. 4, v roku 2017 uz okolo 10. 4, v roku 2018, 2019 aj 2020 az okolo 20.4, kvitnu tak cca 7-10 dni. Tento rok je ale dlho chladno, tak sa to urcite posunie do tej druhej polovice aprila
@paulusia ahoj, bola som Ti dnes odfotiť, ako to vyzerá so sakurami v Petržalke, ešte sa len začínajú otvárať puky, fotky som dala do článku na blogu, pozri si, myslím, že termín prvého bude oukej, lebo najkrajšie je aj tak, keď už trochu opadá a tie lupene sú aj na zemi ;) http://tyella.sk/fotenie-so-sakurami/
Teraz sú najkrajšie 🙂) takže čo najskôr
@paulusia koncom apríla a začiatkom mája