Reštaurácia na oslavu v Nitre

sashiik
2. júl 2021

Ahojte hľadám reštauráciu priamo v Nitre na rodinnú oslavu (cca 30 osôb). Napíšete mi prosím nejaké odporúčania kde ste boli spokojné? Najlepšie niečo za dobrú cenu, s chutným jedlom a detským kútikom (nie je nevyhnutnosť). Ďakujem krásne

vulka
2. júl 2021

Nie som odtiaľ ale niekoľkokrát sme boli v takom moteli v Dolných Krškanoch(no konci dediny vpravo). Tuším sa to volalo ABC. Super to tam bolo.

nika_val
3. júl 2021

Priamo v NR neviem, ale reštaurácia v Dolných Lefantovciach Elefant je super 🙂 dá sa tam rezervovať iba stôl (alebo viac stolov) v hlavnej miestnosti kde majú prístum aj ludia čo sa prídu bežne najest ale ak ide o väčšiu oslavu (majú to nejak limitované na počet ludí inak to nedajú) dá sa rezervovať miestnosť vzdadu ktorá je iba pre vás.
Ak ste skôr na moderné jedlá (steaky, rôzne pyré - hráškové, mrkvové,...) tak potom v Horných Lefantovciach je tiež dobrá reštaurácia, no neviem nazov.. je tak mimo trošku od dediny myslím že tam je aj jazero pri nej..
Priamo v NR ma napadá skôr iba klasika ako Hoffer ale tak to je už také nič moc..

mirage
3. júl 2021

@nika_val Vola sa Dolina a varia skvele 🥣

aduska157
3. júl 2021

@sashiik ja sa chystám mať krst v sudolskej vieche. Je to hore nad klokocinou ako sa ide na Kynek . Je to také menšie ,robia menšie oslavy, hlavne sa mi páči že tam je parkovisko ,je to oplotené, detské ihrisko a presklené že vidíte von na deti a ceny pohode .Veľká terasa ...

ivet1371
6. júl 2021

@sashiik pozrite Reštaurácia Peron v Lužiankach