Ahojte hľadám reštauráciu priamo v Nitre na rodinnú oslavu (cca 30 osôb). Napíšete mi prosím nejaké odporúčania kde ste boli spokojné? Najlepšie niečo za dobrú cenu, s chutným jedlom a detským kútikom (nie je nevyhnutnosť). Ďakujem krásne
Priamo v NR neviem, ale reštaurácia v Dolných Lefantovciach Elefant je super 🙂 dá sa tam rezervovať iba stôl (alebo viac stolov) v hlavnej miestnosti kde majú prístum aj ludia čo sa prídu bežne najest ale ak ide o väčšiu oslavu (majú to nejak limitované na počet ludí inak to nedajú) dá sa rezervovať miestnosť vzdadu ktorá je iba pre vás.
Ak ste skôr na moderné jedlá (steaky, rôzne pyré - hráškové, mrkvové,...) tak potom v Horných Lefantovciach je tiež dobrá reštaurácia, no neviem nazov.. je tak mimo trošku od dediny myslím že tam je aj jazero pri nej..
Priamo v NR ma napadá skôr iba klasika ako Hoffer ale tak to je už také nič moc..
Nie som odtiaľ ale niekoľkokrát sme boli v takom moteli v Dolných Krškanoch(no konci dediny vpravo). Tuším sa to volalo ABC. Super to tam bolo.