Psychológ v Nitre

amyna
1. okt 2022

Maminy prosím poraďte!!!
Potrebujem nájsť psychológa /psychologičku v Nitre, neviem ci detského alebo pre dospelých. Ide totižto o dcéru, má 6r. Nepočúva, provokuje, vysmieva sa do tvare, nerešpektuje co ako rodičia povieme, a ked jej ukážeme to správanie, ze potom mi nepočúvame, tak uz je plač a samozrejme sa jej to nepáči... Vela sa s nou rozprávam, vela jej vysvetľujem... Nebijem ju, to uz musi byt ked dostane po zadku... Ked uz skríknem zle je... Potom sa ja cítim, ze ona bude mat pocit, ze sa na nu len kričí... Som zúfalá... Nechcem mávať zlé rána, ze sa pohádaní rozlúčime... Od malicka bola rozumná, šikovná, je veľmi múdra... Ale toto správanie, ja som už šedivá, potom sa aj my s mužom pohádame, lebo každý chceme inak riešiť konflikt s ňou.... Potrebujem dr. S ktorým sa porozprávam aj ja a spolu nájdeme kde je problém... Ako reagovať, možno ja, možno ona... Trápi ma to, nechcem s ňou mať vzťah, ze sa uzavrie pred mamou a nič mi nepovie ani v staršom veku..... Poraďte niekoho fakt dobrého, ďakujem za každú radu a pochopenie 🙏

sashiik
3. okt 2022

@amyna skúste pani doktorku Miriam Pergerovu má vo svojej ambulancii aj iných šikovných psychológov. Držím palce hádam je to len obdobie .

januska131
10. nov 2022

@amyna určite neodporúčam Pergerovu a ja s dcerou chodim do Dietatkova pani Mesarosovej, s malou robi zazraky